Tillbaka!

Hej!
 
Jag har inte skrivit något på bloggen på ett tag och de va nästan så att jag glömt bort att jag hade blogg men jag vill be om ursäkt för detta. Jag har inte skrivit något på bloggen då jag haft datorproblem men även för att jag varit utomlands och borta en hel del nu under sommaren.
 
Nu är sommaren snart över och skolan har dragit igång igen. Med detta kommer även rutinerna tillbaka och för min del även mina matrutiner. Nu under sommaren har det varit svårt att hålla sig nyttig och sådant eftersom de alltid blir en glass här och där och fika på stan ett par gånger vilket leder till att de blir obalanserat men nu ska jag iaf dra igång igen på riktigt och hoppas ni fortfarande vill följa min vardag och träning.
 
Lite kort som är nytt för mig är att jag ska börja äta vitaminer för att stärka min kropp ytterligare. Senare mot vintern kommer jag äta mycket D-vitamin vilket jag (och många andra) har brist på när solen inte lyser. Detta problem har många som kommer från mellanöstern men även svenskar har brist på detta under vintern. 
 
Peace alla :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Det är jätte kul att ha utmaningar så. Man blir mer motiverad till att göra det man ska.
Dessutom får man ju ett pris som man själv väljer och själv står för. Så då är det ju inga problem.:) Speciellt inte om man lyckas bli kär i ett par byxor som man absolut bara måste ha. :) Så har du några bra förslag på veckans utmaning så är det bara att komma med dom. :)

2013-08-28 @ 07:52:34
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: Lowa

Kul att du är tillbaka!

Svar: ja verkligen. Jaha, okej! ;)

2013-08-28 @ 14:43:36
URL: http://lowaek.blogg.se
Postat av: thea

Välkommen tillbaka! :)
Kan faktiskt vara riktigt skönt när hösten och skolan drar igång igen så att man får lite ordning på just rutiner.

Sv: Det kan jag tänka mig!

2013-08-29 @ 17:39:32
URL: http://tthea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0