1 månad

Godkväll!
 
Idag har det gått exakt 1 månad sen jag började äta hälsosamt och clean. Det har gått superbra och detta har även satt spår på min kropp. Jag har märkt att mina naglar blivit starkare (har annars jättetunna och fula naglar) Sedan så har även centrimetrar på min kropp försvunnit vilket är poängen med det här, förutom att må bra ;)
 
Under denna månad har jag faktiskt förlorat sammanlagt 16cm på min kropp. Mestadels från höfterna och ner men det är inte så konstigt då det är området jag tränar mest. Förhoppningsvis kommer det snart även visa sig på områderna över höften men 16 cm sammanlagt är inte alls dåligt och jag är mycket motiverad till att fortsätta!!  Bla förlorade jag 3cm på varje lår och 5cm på stussen. Jag skulle även väga mig men min våg har visat underliga siffror den senaste tiden (siffror som inte är rimliga) så jag valde att helt enkelt skippa det och istället väga och mäta mig igen om 2 veckor när jag är i Göteborg. Jag väljer att inte väga mig i skolan då jag hinner äta 2 måltider (frukost och mellis) innan sjuksköterkan öppnar så det blir inga rättvisa resultat. Men för att vara ärlig så är inte själva vikten något jag satsar så mycket på, alltid kul att minska vikten på vågen men jag vill hellre se resultaten i spegeln!
 
Jag ska öka min cardio träning och försöka köra det mellan 3-4ggr i veckan. Just nu kör jag 2ggr i veckan. Det mesta cardion kommer dels bli  HIIT och intervaller på cykel men ska även köra långdistans på crosstrainer och promenera. Cardio är det bästa för fettförbränning och det är just det jag vill göra nu, förbränna fett!!
 
Jag kommer även skriva ut kaloritabeller för att ha bättre koll på kalorierna jag äter men jag tänker inte vara besatt över det exakta antalet kalorier jag äter utan har en kaloritabell mer för att se vilken produkt jag kan ersätta alla kaloririka produkter med
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Så roligt att läsa! :D
Bra kämpat!!!

2013-10-17 @ 08:26:33
URL: http://sausan.blogg.se
Postat av: Hanna

Den där texten är så sann!

2013-10-19 @ 16:33:42
URL: http://fitnessinspiration.webblogg.se
Postat av: Tyra

Till att börja med förlåt för sent svar!
Tänk hur långt du har kommit! Började ta upp min träning igår igen och känner i mina ben idag, älskar träningsvärken som visar att man faktiskt har gjort någonting :)
sv;Okej jag får ta och kolla in dom :)

2013-10-20 @ 11:12:01
URL: http://tyralofqvist.blogg.se
Postat av: JOSEFIN - CHASING THE HOLLYWOOD DREAM

<3

2013-10-21 @ 06:47:23
URL: http://josefinsdream.blogg.se
Postat av: Junitjej

Bra jobbat! Ett inspirerande inlägg.

2013-10-21 @ 07:22:57
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0