Gymet

Hej hej! 

Kom hem från gymmet för ca en halvtimma sen och idag körde jag bara min rehab samt chins. yay, klarade nästan 1 utan hjälp chins utan band och de e de närmsta jag någonsin kommit. Målet för iår är ju att klara minst 2 chins och förhoppningsvis så kommer jag klara de och kanske lite till hehe ;) 

Haha idag på gymet så blev jag superglad för varenda person som pratade med mig hade funderingar om min nya livsstil så att säga och alla hade läst bloggen och så. Till och med min fyscoach hade läst bloggen vilket var väldigt otippat men jag blev glad när han va positiv till det. Jag blir otroligt glad och ännu mer motiverad att fortsätta när jag märker att folk inspireras av mig, att de stället frågor och vill ändra på sin livsstil också. 

Jag bloggar inte för att bli känd eller något sådant och bryr mig egentligen inte om hur många läsare jag har även om min statistik har ökat de senaste dagarna utan jag bloggar för att motivera mig själv, för att se mina framsteg och för att kunna gå tillbaka dem dagarna när motivationen inte finns och se vad jag faktiskt åstadkommit, varför jag egentligen började! Sedan att inspirera andra, att andra ser mig som någon slags förebild gör mig bara glad och stolt! 

Tvingade en kompis ta kort på mig när jag körde squats, brukar inte tänka på de så ofta men damn vilka vadmuskler jag har hihi ;) 

Kommentarer
Postat av: Sarah Persson

Jag följer ju din blogg, vilket jag tror du gör med min också ,)

2013-09-25 @ 20:40:15
URL: http://justmesarah.blogg.se/
Postat av: Emelie Petersson

Sjukt inspirerande bilder :-)
Bra att du tvinga din vän att ta kort på dig :-)

2013-09-25 @ 21:22:13
URL: http://syrum.blogg.se/
Postat av: BATT

snyggt!!!! :D

2013-09-26 @ 09:39:45
URL: http://blogboost.me/batts

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0