Random info

Hej!
 
Jag har just nu rast så passar på att blogga lite. ska strax ha Samhällskunskap och därmed fortsätta mitt projekt angående om vi har bolånebubbla i Sverige eller inte. Det är ett ganska stort projekt så blir en hel del jobb över påsklovet. Jag har jävligt mycket inplanerat under påsklovet så det blir inte riktigt någon vila, bla så ska jag jobba, plugga teori och jobba som funktionär på Scania Cup. Hade gärna varit spelare på Scania men men att vara funktionär funkar väl också antar jag. 
 
Scania Cup är nordens största basketcup där bara inbjudna lag får spela. Årets höjdpunkt för alla inbjudna lag och det dem flesta ser framemot hela säsongen. 
 
Ikväll blir det crossfit pass och mitt första gympass för veckan. Får typ abstinens besvär av att inte hunnit träna på hela veckan men jag var förberedd på det. Mitt nya jobb har tagit all tid denna vecka och från och med nästa vecka får jag själv bestämma dagar. Jag måste se till att få allt att funka och det handlar om planering. Jag måste kunna planera mina dagar på ett bra  sätt. 
 
Sen har jag fått en del förfrågningar, bla en som frågat efter receptet på grytan jag gjorde i söndags och en annan som frågat om brösten blir mindre ifall man går ner i vikt. 
 
svaret på första frågan är att jag publicerat receptet på min blogg förut och det kan du hitta HÄR
 
Frågan angående bröstens storleksminskning vid viktnedgång så är det från person till person beroende på hur mcyket fett brösten består av. Det var lite av min rädsla att det skulle ske men för min del så har det inte hänt något men som sagt det beror helt på hur mycket fett brösten består av. Sen har man ju bröstvävnad eller vad det nu heter, detta försvinner inte vid en viktnedgång. 
 
juste bara sådär random fakta som allt annat i detta inlägg så drack jag kaffe för första gången i mitt liv igår. Det var fan godare än jag trodde. 
 
hehe va tvungen att ta en bild på de
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Första koppen kaffe?? woooow, är du fast nu?? kaffe tant som jag är haha

Jag har opererat ledband och menisker.. du ??

2014-04-11 @ 15:13:05
URL: http://sundochstark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0