Crossfit

Tja!
 
Det blev ett crossfit pass på 20 min idag där jag körde, skottkärran, "tung" rotation i cable och Med.ball slam. Jag har 3 övningar till att göra efter crossfiten men min kropp var helt slut och min rygg började göra jätteont. Istället så rullade jag på en foamroller och stretchade. Yay, vi har fått in fler foamrollers, är nog bästa redskapet i gymmet och nu behöver man inte bråka om dem två som tidigare fanns för nu finns det typ 10 st.
 
Det jobbiga med deffen just nu är att jag har svårt att få energin att räcka. Jag kommer nog ändra mitt schema så att jag innan träning har tillräckligt med energi för att utföra passen för annars kommer det få motsatt effekt när jag inte orkar träna så hårt som jag brukar. Det jag gjorde idag var att jag gjorde dem 3 sista övningarna när jag kom hem och efter jag ätit. Jag har ingen TRX som behövs för att utföra övningarna men det gäller att bara vara lite fantasifull så funkar det att göra ändå. 
 
Nu är det dags för uppsats skrivande igen och satsar allt på Miljonprogram projektet för det måste in senast måndag och min grupp har en hel del att ändra på efter att vår lärare gett oss feedback idag. See yaaa:) 
 
 
 Bäästa redskapet ever :D

Kommentarer
Postat av: Alexandra Lindblom - mode&skönhets blogg

Jättefin blogg!!

Sv/ Har just nu en frågestund på bloggen, får jag in många kommentarer kommer kanske en tävling.. Skriv gärna tips på vad man skulle vilja vinna i sådana fall? Kram:D

2014-04-02 @ 21:52:13
URL: http://alexandralindblomss.blogg.se
Postat av: Tess

Vad duktig du är! Heja heja! :) Kram

2014-04-03 @ 08:59:52
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: ViktoriaCaroline

Ja förhoppningsvis :) Så fort alla utbildningar och grejer är färdiga på jobbet så jag får tid över kommer jag börja träna :)

2014-04-03 @ 09:57:35
URL: http://viktoriacaroline.se
Postat av: Madde

Crossfit har jag aldrig testat men sett att de finns lite på gymmet med det så funderar så fort jag kan efter op att testa köra det, verkar slitsamt ;)

2014-04-03 @ 11:52:03
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se
Postat av: elin stridh

sv: eller hur? love it :D

2014-04-03 @ 13:13:11
URL: http://elincecilia.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0