Första dagen av utbildningen

Hej!
 
Då var första dagen avklarad på Telge Energi. Hela denna vecka är det bara utbildning och idag fick vi lära oss om produkterna vi kommer att sälja. Jag lärde mig en hel del nytt om el och lite annat. Kände en tjej som också ska börja där och känner några personer där sen innan. 
 
Idag blir det ingen träning då jag har vilodag, främst eftersom jag trodde jag skulle varit på utbildningen till kl 21. Nu har Kings match men jag får följa det via Live stats för jag har 2 uppsatser att bli klar med. Jag blev klar med en uppsats idag, vi satt nog 6 timmar tills allt var klart. Det projektet var om miljonprogrammen och var ett samarbete med KTH. Man vill ju självklart ha ett bra betyg, inte bara för att vem vill inte ha det lixom men för att ge ett bra första intryck på lärarna på KTH som ska läsa våra uppsatser. 
 
Det jag har kvar nu är projektet om bostadsmarknaden där jag skriver om bolånebubblan som befaras finnas i Sverige och projektet om Global frihandel som jag knappt börjat med. 
 
Jag måste även göra tidsinställda inlägg för jag får varken använda dator eller mobil på jobbet dessa dagar. 
 
Juste, söta ni är som kommenterar mina små väckarklockekommentarer. Ni vill inte veta vad som stod där för 1 månad sen, ni hade tyckt jag var lite galen hehe :P
 
 

Kommentarer
Postat av: wela.blogg.se

sv; Såna perioder brukar vi också ha i skolan :/

2014-04-07 @ 21:37:05
URL: http://wela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0