Läkarbesöket

Hej!
 
Jag har precis kommit hem från jobbet där dagens utbildning handlade om Säljretorik. Det var väldigt intressat faktiskt där vi fick massa tips och trix till att sälja vår produkt. 
 
Jag var ju på läkarbesök tidigare idag och läkaren konstaterade det jag redan visste; det finns inte så mycket att göra åt knät. Han tyckte typ synd om mig för att jag har knäproblem i ena knät som nästan bara gamlingar har, hopparknä i andra och sedan ryggproblem. Allt detta när jag knappt är 18 år så det känns inte som det bästa direkt. Det vi ska göra är att han beställt tid till båda min knä för en Magnetröntgen. Sen ska han skicka en remiss till mig till den som han anser vara den bästa specialisten inom knän i Stockholm så han ska få kolla på det. Detta för att sedan göra en bedömning om man på något sätt kan åtgärda mina besvär. 
 
Han uteslöt basketen direkt, jag hann knappt säga något innan basket var uteslutet men jag gjorde det även klart för honom att jag har vardagliga problem och det är dem som jag vill ska bort. Min rygg kommer inte åtgärdas förens knäna är klara för gör jag något åt ryggen kommer jag få tillbaka problemen för roten till allt är ju mitt högra knä. 
 
Han var även superglad över att hans operation var lyckad för det var den ju. Mitt knä har inte ens varit i närheten av att hoppa ur led men tyvärr så har följdskadorna av just det inte kunnat åtgärdas. 
 
De där va en liten update av läget då,  det blir fortsatt rehab och bara benövningar som inte påverkar mina knän tills jag träffat specialisten.
 
Ni fick se mitt knä innan operationen i förra inlägget, här är det efter operationen. Jag har  4 ärr, 2 titthål(som knappt syns) och sedan två snitt, en på vardera sida om knät. 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad jobbigt med knäproblem.. Jag har problem med båda knäna och har opererat dom, det är helt klart bättre men jag har fortfarande problem ibland. Något som inte går att åtgärda :(
Sv: Tack så mycket! :)

2014-04-08 @ 21:35:53
URL: http://nattstad.se/hannypandy
Postat av: Hanna

Sv: Vad jobbigt... Som tur var har jag inga sådana problem får mest verk om jag gått och stått mycket eller sprungit på hårt underlag :)

2014-04-08 @ 21:47:29
URL: http://nattstad.se/hannypandy
Postat av: MADDISENJ.SE

Usch vad jobbigt. Hoppas du kan få hjälp av den där specialisten!

2014-04-09 @ 10:32:08
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0