påsklov eller plugglov?

Tja!!
 
Sitter just nu och fortsätter att skriva på min uppsats om bolånebubbla i Sverige. Det går väl helt okej med den, ligger just nu uppe i 9 sidor men har knappt kommit halvvägs så känns ju sådär kan jag säga. Som tur ska första utkastet in nästa måndag så jag hinner göra en hel del. Jag ska försöka bli klar med hela arbetet tills dess så att jag får feedback på hela arbetet. Jag är lite osäker på lite saker såsom var och när källhänvisningarna ska in (första gången vi testar Harvardmetoden) så det är bra att både vår svenska lärare (dispostionen och allt som har med källor att göra) och vår samhällskunskap lärare(innehållsmässigt) ska ge oss feedback på detta. Det mesta just nu är att jag sitter bland massor med rapporter om in och utlåning samt olika teorier.
 
Förutom det måste jag börja skriva på mitt Fri handel projekt. Där är det nog mycket lättare för det är mer fakta än siffror. Sen så har jag en NO uppgift om genteknik som ska in nästa vecka också som jag måste få gjord. Det är inte lite som ska bli klart över påsklovet. Man undrar ju varför våra lärare säger:" ha ett trevligt påsklov och se till att vila nu". Det är ju förfan omöjligt att vila när allt ska in direkt veckan efter lovet.
 
Vi ska även till KTH på fredagen efter lovet och redovisa våra uppsatser om miljonprogrammen. Pirrigt som fan och jag måste se till att kunna min del så bra som möjligt så att jag inte behöver ha mycket stödpapper. Det kommer vara 2 lärare från KTH som ska ge oss feedback på våra uppsatser men det kanske slinker in någon professor eller något. Den vi använt oss i särklass mest av i våra uppsatser när det gäller teorier är Hans Linds som är professor på just KTH så om han kommer förbi blir det väldigt nervöst hehe. 
 
 
Inte mycket vila här inte. Påsklovet blir jobb, träning och plugg. Hela påskhelgen spenderas i Täljehallen på Scania Cup som  både ass. coach och funktionär
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0