-

Helloooo!
 
Är sjuk så ligger hemma och tittar på film. Sov ingenting inatt för att jag hostade så mycket så när skulle upp för att gå till skolan (6:30) så var jag alldeles för trött.  Mår riktigt dåligt så lika bra att stanna hemma så man inte smittar någon. 
 
Igår var det min sista dag på jobbet, jag sa upp mig i måndags då jag verkligen inte hinner med skola från 8-16 nästan varje dag och sen gå till jobbet 17-21 så jag valde att jobba klart denna månad och sen sluta. Tar 40 min från skolan till jobbet också vilket skulle stressa upp mig rejält. Bjöd på kladdkaka med grädde när det ändå var min sista dag. 
 
Istället blir nu all fokus på skolan och träningen. Det finns en koppling mellan att det går bra för mig i skolan och att jag tränar. Jag kopplar bort skolan när jag tränar vilket gör så att min hjärna hinner bearbeta allt och dessutom får jag bättre koncentrationsförmåga när jag tränar också. 
 
Jag blev även intervjuad häromdagen av Dagens Nyheter till Gymnasieguiden. Jag och 4 till från skolan blev intervjuade, de andra var från estetiska programmet inriktning musik, bygg, restaurang och humanisistiska. Jag går ju en spetsutbildning inom finansekonomi så jag hade väl enda kontornisse utbildningen av de som blev intervjuade. Coolt faktiskt att de valde mig utav 1200 elever på skolan. De tog iaf massa bilder och intervjuade oss. Gymnasieguiden kommer ut i november så alla nior i Stockholmsområdet kommer nog se mig i tidningen. Förhoppningsvis blev bilderna bra hehe 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pauline

så bra citat!

2014-09-01 @ 09:34:45
URL: http://lillafrokenhurtig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0