Actic Sydpoolen

Actic Sydpoolen är nu officiellt mitt nya gym!
 
Har tänkt på att börja där ända sen jag fick veta att jag aldrig mer får spela basket men valde att vänta tills nu innan jag köpte gymkortet, dels för att jag nu fått sparat cash till det men även att jag haft svårt att vilja släppa Täljehallen och basketen.
 
Just det är något jag fortfarande känner är tungt, att lämna mitt trygga gym där jag kan välja bästa  tiderna att vara ensam på, kan komma och gå som jag vill och dessutom nu de senaste veckorna även koppla min telefon till stereon och ha min musik i hela gymmet. Att dansa mellan seten när ingen var där var också en favorit ;)  Att lämna Täljehallens gym känns även jobbigt då det känns som att jag kapar alla band till basketen och kommer inte träffa mina vänner särskilt ofta längre. Men jag kommer aldrig kunna kapa basketen helt, kommer bli så att jag går på mitt lags matcher, eller mitt gamla lags matcher rättare sagt...  och då o då gå på A lagsmatcherna också. 
 
Anledningen till att jag byter gym är i första hand att jag får mer valmöjligheter inom träningen. Pass, simning och styrketräning. Jag behöver simningen för det är egentligen den enda cardion som inte gör ont för knät. Jag har tillbringat alldeles för mycket tid på att cykla i Täljehallen. En annan anledning är att jag behöver avstånd från basketen. I slutet på förra säsongen då vi hade alla viktiga mästerskap var det otroligt jobbigt att vara där och se tjejerna kämpa ihjäl sig på planen och jag själv inte får göra någon nytta. Jobbigast var det nog när vi hade det sista för säsongen, Scania Cup. Har nog aldrig varit så svårt att vara i hallen utan att bli ledsen för att jag inte får spela. 
 
Var på Actic idag för första gången med min kusin och vi körde Boxning innan jag tog mig en PW på löpbandet och såg mig om i gymmet lite. Kul att bara för folket på passet fick veta att det var min första gång på Actic så trodde de att jag var ny helt o hållet vilket nog  chockade de flesta när jag var både starkare och mer uthållig än de flesta där, även killarna berömde vilket var kul. Tror verkligen jag kommer trivas på Actic, trevliga männsikor och riktigt nice gym! 
 
Varför det blev just Actic är det är att det är  ett av Södertäljes bästa gym, tsm med World Class skulle jag nog säga att dem är dem bästa. Största anledningen var det att jag får simma också, vilket är superbra för mitt knä 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jen

Låter som ett riktigt bra ställe!!

2014-08-17 @ 21:20:25
URL: http://rnbme.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Tufft!! Håller hård tumme att det blir toppen!!

2014-08-22 @ 13:00:24
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0