Tillbaka till vardagen

 
 
Då var sommarlovet slut och skolan har börjat. Började i Torsdags men lektionerna börjar inte förens nu på måndag. Jobbigt men även lite skönt att komma tillbaka till vardagen, träffa vännerna och ge järnet sista året nu på gymnasiet. Inte för att mitt pluggande tar slut efter det utan sen blir det universitetet men det gäller att kämpa nu sista året så att jag får betygen jag vill ha.
 
Annars är det så att första veckan på Actic har gått superbra! känner mig mer och mer bekväm i gymmet och vet nu vart allt ligger. Skulle på ett Boxning pass nu idag men såååklart när jag sitter där och väntar på att instruktören ska komma så får vi veta att det är inställt för hon är sjuk. Istället blev det ett magpass och lite chins, var ett tag sen jag testade det. När jag körde chins som bäst klarade jag 5st, nu när jag testade så kom jag inte ens upp haha. Chins är verkligen en färskvara ju, man måste köra minst 1,2 ggr i veckan för att man ska kunna få det bra så nu är det bara att nöta, nöta tills jag klarar igen.
 
Körde även ett Yogapass häromdagen, såå himla skönt att få köra de igen efter en tids uppehåll. Jag är fortfarande den mest stela personen på planeten men det blir nog bättre ju mer rörlighet jag kör
 
 
 
 
Första selfien på nya gymmet ;)
 
Lite gott på jobbet, Nobe Aloe Vera ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: F E L I C I A

vad läser du för linje? :)

2014-08-28 @ 18:24:07
URL: http://thegoldenyear.blogg.se/
Postat av: fashion

Kul att träna!! :)

2014-09-14 @ 21:24:54
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0