Mitt liv förändras

Hej!
 
Som ni märkt har jag varken haft motivation eller lust till bloggning senaste dagarna. Jag har hållt det min läkare sa till mig hemligt men eftersom så många frågat så tänker jag faktiskt ta och berätta. Mina vänner har även tyckt att jag varit lite dubbelmoral när jag sagt att jag hatat mitt liv och att jag ska låsa in mig på mitt rum och äta BJ hela dagarna men sedan postar pics på instagram där jag är nyttig och bla bla men så är det när man försöker upprätthålla en positiv fasad när man håller på att bryta ihop inombords. 
 
Det är så att jag INTE får spela basket längre. Symptomerna och smärtan jag har efter varje träningspass och alla följdproblem jag fått har gjort att min läkare sa till mig att jag inte får spela basket, never ever again lixom. Han vill kolla på mitt knä en gång till och se om han kan göra något åt saken men han lät intre så optimistik kan jag lätt säga. Kändes som att han bokstavligen bad mig att ge upp även fast han inte sa det. 
 
Jag tog det väldigt hårt faktiskt, min sjukgymnast sa ungefär samma sak innan jag pratade med doktorn men jag fick det bekräftat i tisdags, jag kunde hålla uppe mitt leende och gladhet i 1 dag sen bröt jag ihop och det kan mina klasskamrater och lärare vittna om. Jag gick till skolan som ett lik, satt med luva hela lektionen, låg på bordet och ville typ döö så min mentor kom och snackade med mig. De trodde först att jag  bara var allmänt trött men insåg snabbt jag att jag var deprimerad och ledsen. 
 
Dessa dagar har varit jobbiga och de ska bli så sjukt skönt att åka till göteborg, slippa baskethallen, slippa skolan och slippa den här staden, bara umgås med släkten, äta gott och försöka komma tillbaka till glada esme. Jag behöver denna lilla sorgevecka, och sen efter det börjar min deff och då jävlar ska inget knä eller något annat få stoppa mig,.
 
Basket, som jag spelat sen jag var 6 år, som jag kämpat senaste året för att komma tillbaka till är sporten i mitt hjärta, sporten som var mitt liv och sporten som gjorde att jag tvingades sluta. Jag kanske måste sluta spela basket men kommer aldrig sluta följa mitt lag, kommer alltid besöka hallen och basket kommer alltid vara en del av mitt liv. Det är jobbigt, för jag fick inte själv välja att sluta. Jag tröttnade inte basket utan blir tvingad till det, jag har inget val. Det är antingen sluta eller om jag skadas en gång till så kanske jag inte kan gå igen så valet för mig är lätt, min hälsa går före allt. 
 
Jag vill inte tappa hoppet helt när de gäller basket för Gud kanske ändrar sig, han kanske får för sig att göra mitt knä friskt, om inte så har han andra planer för mig så inga problem. Nu ska allt bli bra, kanske inte på så sätt jag hoppats men livet blir inte alltid som man vill. En förändring är påväg, en förändring jag måste anpassa mig till.och jag ska göra det bästa av situationen. 
 
Känns riktigt skönt att få ut allt genom detta inlägg, ska göra ett inlägg längre senare med minnen inom basketen, ska be tjejerna skicka alla videos och bilder de har på mig. Bloggen är ju mitt lilla klotterplank så jag gör detta för mig, för att bearbeta min sorg.  
 
jag var 12 år här, precis uttagen till Allstar och var fast besluten på att bli proffs. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: dite

nej gud vad tråkigt, förstår din frustration och sorg när du spelat det i så många år, lider med dig!

2014-02-22 @ 15:14:05
URL: http://affys.se
Postat av: amanda ♔

Åh vad tragiskt!:(

2014-02-22 @ 16:13:52
URL: http://itsmenotyou.blogg.se
Postat av: bookofems.blogg.se

fy så jobbigt :(

2014-02-22 @ 16:46:26
URL: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: Amanda

Usch vad hemskt att man inte kan hålla på med det man brinner för :(

2014-02-22 @ 17:39:36
URL: http://amandadudas.blogg.se
Postat av: Sofia

Just nu lottar jag ut en valfri bikini på bloggen, var gärna med och tävla :D Kram och ha en fin helg!

2014-02-22 @ 17:59:22
URL: http://byfia.com
Postat av: Sanna Preifelt

Guud vad tråkigt, jag beklagar verkligen!

2014-02-23 @ 01:43:13
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Lisa Radojewska

sv: åh jag förstår !Gud vad tråkigt, jag tycker verkligen jätte jätte synd om dig :(

de är bra här tack!
Kram

2014-02-23 @ 10:31:59
URL: http://raawhr.blogg.se/
Postat av: Lisa Radojewska

sv: åh jag förstår !Gud vad tråkigt, jag tycker verkligen jätte jätte synd om dig :(

de är bra här tack!
Kram

2014-02-23 @ 10:32:01
URL: http://raawhr.blogg.se/
Postat av: Eriica

Hej :) Har precis startat upp veckans blogg. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in och anmäla sig! :) Kram

2014-02-23 @ 11:21:26
URL: http://nattstad.se/eswensson
Postat av: Emelie

Så är det :)
Jag har börjat göra matlådor nu och förbereder mig mer med kosten. Vill att det ska hända saker nu ;)

2014-02-23 @ 13:25:12
URL: http://www.ayeartogo.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

- hehe nu glömde jag bort vad vi pratade om :O

2014-02-23 @ 14:15:51
URL: http://nathalie.vionno.se
Postat av: Karin

Å vilken hemsk tid du har haft! Hur du kämpat och kämpat genom smärtan men fortfarande inte får göra det du älskar. Jag säger såhär; Du har en sådan fantastisk kämparglöd att du kan ta dig vart du vill i livet. Du gör så rätt i att inte sätta hela din framtida hälsa på spel genom att acceptera de läkarna säger.
Livet är inte rakt utan det går upp och ner. Det är klart att du behöver sörja detta och med all rätt. Många drömmar som kraschade och även om det finns all världens chanser runt hörnet så behöver du ta sig igenom det här först.
Du behöver inte uppvisa något possetivt på bloggen om du inte känner dig där. Tro mig att du är en inspiration även fast du känner dig nere just nu. Jag hoppas du fortsätter blogga och inspirera.
Ta hand om dig! Kram

2014-02-25 @ 22:34:58
URL: http://karinsnyaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0