Mål 2014

 
 
Var ska jag börja hehe?  jag har ganska många mål och delmål som jag vill klara av inom både träning men även i vardagen. Jag har lite svårt att börja skriva alla mål och har typ suttit här en timma och funderat men jag börjar väl bara så kommer nog all fram. Först och främst så ska 2014 bli mitt år! 
 
Hur vissa av målen kommer klaras beror på hur mitt knä mår men jag kommer göra mitt yttersta att klara dem. 
 
Basket: Jag vill komma tillbaka till basketplanen 100% senast den 1 april annars kommer jag nog bli deprimerad igen och kanske sluta basket helt. Motivationen och tålamodet kommer ha tagit slut då, det har det redan gjort men jag kämpar på för sporten jag älskar, synd att vissa inte hjälpt till hittills att försöka hjälpa mig hålla uppe min motivation. Blir mer och mer less på vissa saker och det är jobbigt att känna att ingen bryr sig när man kommer till varenda träning även fast man är skadad. Förr när jag blivit skadad har folk i alla fall brytt sig, nu bryr sig de flesta förutom dem som man vill ska bry sig...
 
Chins: Jag är förälskad i chins om ni inte märkt det haha och jag skulle vilja klara 10 st 2014, med händerna på alla 3 sätten, fingrarna mot mig, fingrarna åt andra hållet och med händerna på sidan.  Jag vill klara av 10 stycken på varje. Just nu klarar jag 4 chins med fingrarna åt andra hållet (pullups) och de andra har jag inte maxat så vet inte men inte mer än 4 iaf. 
 
 
Dips: Jag vill klara av minst 5 dips innan 2014 är slut, jag klarar inte av en enda och är inte ens i närheten av att klara av det men jag ska verkligen nå det målet det här året. 
 
Armhävningar: Jag vill klara 50 riktiga armhävningar  i sträckd är jag går ända ner under detta år
 
Milen: Jag vill kunna springa en mil utan att stanna. 
 
Plankan: Jag vill ha tillräcklig styrka i kroppen och hjärnan att klara av att stå i plankan i 3 min innan sommaren.
 
Bänkpress: 65kg ska klaras innan december. 
 
Min kropp: Jag har som mål att till sommaren ha en fin definerad kropp, tonad kropp där jag är fast och har fina kurvor. Jag bryr mig inte så mycket om vikt men jag hade gärnat velat väga under 70 kilo till sommaren. Jag tror den perfekta vikten för min kropp är 65-68 kilo. Då kommer jag nog ha en fin kurvig kropp och må super. 
 
Cheatdays: Jag ska hålla nere mina cheatdays till 1 gång i månaden och jag ska klara av det.
 
Mitt välmående: I år ska jag ta hand om mig själv, jag ska göra saker för min egen skull och ingen annans. Jag ska göra mitt bästa i allt och försöka vara så positiv som möjligt.
 
Andras välmående: I år ska jag tänka mycket på andras välmående också, jag ska försöka ge så många sanna komplimanger jag kan hela tiden till folk för att få se dem le, jag vill göra folks dagar och få dem må bra. Iår ska ALLA må bra!
 
Inspirera andra: Jag vill verkligen inspirera folk. Jag vill att folk ska inspireras och verkligen kämpa för det dem vill inte bara inom träning utan allt annat också. Jag vill vara en förebild för andra människor
 
 
Välgörenhet: Jag älskar verkligen välgörenhet och har redan ett fadderbarn som heter Erick och är från Kenya som jag skickar 200:- av mitt studiebidrag till. Jag ska fortsätta med detta men jag vill även göra något mer för dem som inte är lika lyckligt lottade som vi är. På något sätt ska jag kunna hjälpa dem mer. 
 
Skolan: Jag vill att mitt slutbetyg i 2an ska avslutas med A och B i alla ämnen förutom matten där jag inte kan ändra mitt D. Alla andra kurser ska avslutas på A och B och jag ska verkligen plugga i år. 
 
Jobb: Jag ska börja söka jobb i februari för att få extra jobb under sommaren. Jag vill jobba på någon ekonomi avdelning och dem sätter in sina sommarjobb tidigt så man måste va ute i god tid. Jag ska få ett bra sommarjobb, skiter i allt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter som bra löften! :)

2014-01-01 @ 16:01:55
URL: http://justmesarah.devote.se
Postat av: Emelie

Det låter ju som bra och rimliga mål. Lycka till :)

2014-01-01 @ 21:22:17
URL: http://www.jagmotlatmasken.blogg.se
Postat av: Josefine

Haha, ja verkligen! :D
Har du några speciella planer för 2014 då? ^^

2014-01-02 @ 11:00:46
URL: http://josseish.blogg.se
Postat av: Malin

Vilka fina och bra mål du har! Jag hoppas att du lyckats med allt som du vill. :D

2014-01-02 @ 16:04:51
URL: http://ssstayweird.blogg.se/
Postat av: Karin

Vilka härliga och konkreta mål du satt upp för dig själv! Jag hoppas du når dina mål även med basketen!
Jag hoppas att du blir mer inspirerad att fortsätta kämpa och komma tillbaka till det du älskar, ett tips kan vara att även om du uttrycker en frustration över att inte få stöd, så är det säkert inte så tydligt som du tror. Berätta för de personer som du känner att du behöver få stöd ifrån hur du känner och mår när de inte ger dig det. Då kan de förhoppningsvis även ändra på sig.

2014 är här, nu kämpar vi oss blå! ;)

2014-01-02 @ 22:49:21
URL: http://karinsnyaliv.blogg.se/
Postat av: anna

vilka bra mål du har :)

2014-01-03 @ 21:44:14
URL: http://byannam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0