Sommarlov

Tjena!!
 
Äntligen har jag sommarlov och därmed mer tid till att blogga och till att träna som jag vill. Det har varit mycket den senaste tiden så har inte haft tid att blogga tyvärr. Idag tog min deff slut också. Tog en efter bild imorse och tyckte att det såg ut precis som innan deffen men när jag sedan satte bilderna bredvid varandra så såg jag skillnaden och är faktiskt stolt över mig själv. Det skulle gå så mycket bättre om jag 100% frisk men utifrån mina förutsättningar tycker jag att det gått bra ändå.
 
Ni som följer min instagram har kunnat följa min vardag ändå så därför tycker jag alla som har instagram och följer denna blogg bör följa min instagram för där är jag mycket mer aktiv.
 
Under deffen har jag förlorat 4kg och dessutom ca 20cm, varav det mesta på magpartiet. Jag har lång väg kvar att gå men detta är bra bit på vägen iaf. Detta är 3 månaders skillnad. Någon dag ska jag leta fram förebilden jag har ifrån September. Förhoppningsvis  är det en hel del skillnad där med. 
 
Jag hade skolavslutning igår och fick då mina betyg men fick även gå upp på scenen för att jag är en del av marknadsföringsgruppen som marknadsför skolan på mässor och öppethus. Fick då ett intyg för det och även en biobiljett. 
 
Se nedan för massor med bilder som jag tagit under veckan som jag varit off från bloggen. 
 
 
 
 
 
(recept kommer imorgon) 
 
 
Mina nya älsklingar, köpte dem för att jag nått ett av mina delmål. 
 
 
 
Körkortspresent från mina föräldrar :) 
 
 
 
 
 
 
 Mina betyg ifrån 2an. 2an gick mycket bättre än 1:an. Där fick jag 2A, 2B och 2C. Iår fick jag 6A, 2B och 1C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0