Deff dag 1

Hej!
 
Hemma igen och tillbaka till rutinerna, såå skönt att äntligen komma igång med deffen ! 
 
Idag börjar min deff och jag är så exited för att jobba hårt och uppnå mycket resultat inom 100 dagar. Den 11 Juni kommer min deff sluta eller vi får se om jag avbryter innan ifall jag känner mig nöjd. Jag mätte och vägde mig i morse och tog även kort. Allt kommer upp ikväll då jag glömde(!!!) min telefon hemma så har inga bilder att lägga upp. 
 
Under veckan jag var i Göteborg gick jag upp 2kg och min mage som jag kämpat hårt på att försöka få bort har lagt på sig en del cm igen men det är inget jag grämer mig över för jag visste att detta skulle kunna ske och jag tillät det ske för jag behövde en paus från allt som har att jag måste tänka på vad jag äter, tränar och gör att göra. Allt detta för att jag inte ska tröttna nu under deffen. 
 
Senare kommer jag även att skriva hur och vad jag kommer äta varje dag. Satt igår hela dagen och lagade mat och fixade matlådor för hela denna vecka. Ska bli såå kul att se hur det går, vi får se vad som funkar för min kropp och vad som inte gör det.
 
Ha det bra sålänge :) 
 
 
Foodprep från igår (bilder från min instagram)! Följ mig på instagram getfiitandhealthy för där uppdaterar jag mycket oftare än jag gör här 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Oj mycket mat haha :D

2014-03-03 @ 15:02:15
URL: http://amandadudas.blogg.se
Postat av: burns

Sätt på dig muskler istället innan du börjar deffa du är ju inte "fit" nånstans utan helt vätskig bara

Svar: Vad synd då, jag kommer börja deffa och har gjort en kroppsmätning som visar att jag har en hel del muskler under mitt fett så varifrån du fått att jag bara är vätskig är en bra fråga :) kram på dig ^^
Esmeralda Halef

2014-03-03 @ 15:53:44
Postat av: Jen

Lycka till med deffandet :D Jag brukar tycka att det e skitjobbigt att matpreppa men det e lätt värt det!

2014-03-03 @ 16:40:46
URL: http://rnbme.blogg.se
Postat av: sanna

åh vad gott det ser ut!

2014-03-04 @ 09:15:44
URL: http://bysanna.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0