Hur har jag gått ner i vikt?

 
Hur gick du ner i vikt? alltså vad gjorde du och vad åt du? För ja har försökt flera gånger men slutat bara med att ja äter massa onnyttiga saker. Grymt jobbat och tacksam för svar :)
 
För det första så för att gå ner i vikt har jag varit tvungen att deffa och räkna kalorier, innan dess har jag varken brytt mig om vågen eller vägt mig.Jag mäter mig istället och går mer utifrån det då muskler väger mer än fett men tar mindre plats. 
 
Jag kämpar arslet av mig det är så jag fått resultat! Jag kämpar dag in och dag ut för det jag vill uppnå det är därför jag kommit en bit på vägen. Det gäller att inte ge upp, aldrig! Jag har haft dåliga dagar, det har alla. Vi är mänskliga men det man måste göra att inte ge upp utan gå vidare och fortsätta kämpa. 
 
 
Det enda jag egentligen gjorde var att ta bort allt socker och onyttigt. Jag hade min första cheatday på nyår vilket betyder att jag inte fuskade eller åt onyttigt på 3 månader. För att kunna hålla mig så gjorde jag en nyttig bakelse en gång i veckan som jag och min familj åt på lördagsmyset.
 
Jag tog även bort all vit mjöl och ersatte det med mjöl från tex mandlar, kokos och soja. Jag ersatte vanlig mjölk med sojamjölk för att få mer protien och började även äta mer keso och kvarg. Havregrynsgröt varje morgon till frukost.Jag åt endast sallad och protein till lunch så minskade kolhydraterna genom att ta bort dem från en måltid. Jag äter mycket kyckling,fisk och mycket mycket sallad. Jag började gymma seriöst och körde efter eget program. I februari fick jag för första gången ett program från en PT. 
 
Jag äter nu 5-6 måltider per dag och jag har vant mig vid det. Brukade inte äta något mellan frukost och lunch så när lunchen väl kom åt jag väldigt mycket. Nu äter jag nötter eller minimorötter för att inte bli så hungrig och därmed inte överäta. Försök äta något var 3:e timma. 
 
Det mesta handlar om det mentala. Du klarar ingenting utan att ställa in det i din hjärna att du ska klara det. Jag har förmågan att när jag väl bestämmer mig för något så kör jag till 100%.I detta fall har det hjälp mig enormt. Du måste bestämma att nää nu fan räcker det, jag ska inte äta något onyttigt och läs mycket. Tro inte på allt du hör utan sök fakta, testa olika saker för våra kroppar är olika. Jag läser och läste enormt mycket för att lära mig mer om hur man bör äta och träna. 
 
Alla ni där ute klarar det också, tro på er själva och våga gå emot strömmer. Våga vara annorlunda, våga stå emot grupptrycket. Jag vet inte hur många gånger mina vänner försökt få mig att äta något onyttigt men de funkar inte så länge inte jag själv bestämt; "idag ska jag äta efterrätt" som jag tex gjorde på valborg där jag unnade mig en kladdkakebit. Nu har alla vant sig, dem försöker inte ens längre för dem vet att jag säger nej.
 
 

Kommentarer
Postat av: ViktoriaCaroline

Du är så duktig :) Jag ska också försöka mig på det som du håller på med. Vet dock inte hur seriös jag blir :P

2014-05-04 @ 12:49:38
URL: http://viktoriacaroline.myshowroom.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

DU har kommit långt:)

2014-05-05 @ 11:53:35
URL: http://sessie.se
Postat av: Emelie

Låter riktigt bra det där! :D

2014-05-05 @ 12:01:12
URL: http://www.ayeartogo.blogg.se
Postat av: Anonym

Riktigt bra citat!

2014-05-05 @ 14:54:32
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se
Postat av: Cindy

När du säger 5-6 gånger på en dag är det typ som en frukt eller något smått? Så det inte är typ som lunch, frulle och middag (:

2014-05-05 @ 23:37:35
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se
Postat av: Ivar

Hej,

Hur ser det ut i framtiden.

Ska du studera vidare?


Svar: Ja jag kommer studera vidare. Kommer läsa på universitetet
Esmeralda Halef

2015-07-15 @ 22:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0