Prioritera

Som rubriken lyder vill jag att alla ska börja prioritera det som är viktigt i livet. Man måst tex inse att man inte ta ska låta träningen gå överstyr, alltså att man bara tänker på det och skiter i allt annat. Jag har sett alldeles för många exempel där människor skippar skolan, skippar jobbet och annat bara för att de ska träna för att de ska ha fin kropp.
 
Man måste priotera viktigare saker ibland. Jag kan ta mig själv som exempel. Jag tar skolan som prio ett alltid. Jag vet att skolan är min framtid så om jag vet att jag måste få klart ett arbete till och med fredag. Ja men då blir det ingen träning dem dagarna för att jag helt enkelt måste bli klar. Vissa tränar så mycket att de aldrg vilar. Detta leder till utmattning och istället för ökad koncentration på lektioner såsom träning annars bidrar med leder detta till att man blir alldeles för trött för att lyssna. 
 
Jag vet personer som skippat skolan helt för att gå till gymmet.Jag kommer aldrig missa skolan för träningens skull. Många ungdomar tar skolan för givet, tänker att de inte orkar, anstränger sig inte och klagar sedan över sina betyg. Gumman lilla, om du är för lat och inte tänker kämpa för att få bra betyg, klaga inte då över att du fått ett dåligt betyg, Det är inte coolt att inte plugga, utan knowledge is power. Jag har haft det lätt, jag har klarat mig hela grundskolan och nu större delen utav gymnasiet utan att plugga men nu börjar det komma ikapp mig, jag måste också plugga nu för att få bra betyg. Vissa brukade förut göra som mig, de pluggade inte, jag fick alla rätt på provet, de fick F. Man har olika förmåga att snappa upp information och man kan inte jämföra sig med andra när det gäller pluggtid. 
 
Det gäller att prioritera allting. Jag går i skolan 5 dagar i veckan, jag jobbar 3 kvällar i veckan och dessutom tränar jag 4ggr i veckan. Detta klarar jag av för att jag prioriterar, för att jag helt enkelt planerar mitt liv. Just förra veckan så fick jag en hel del i skolan, en fåtal rester som måste bli klara så jag har då skippat träningen för att hinna bli klar med allt. Hinner du inte med träningen? Ta en promenad istället eller lite vardagsmotion. Det krävs inte att du är på gymmet 2-3timmar varje dag. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Bra inlägg!

2014-05-16 @ 15:00:19
URL: http://sessie.se
Postat av: Åsa

Sv: Tack!
Kram

2014-05-16 @ 18:08:42
URL: http://foreeveermee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0