Specialist

Tja! 

Skrev precis ett helt damp inlägg men jag valde att inte publicera det för att jag hatar att inte vara positiv i bloggen, det är det den är till för. Den är till för att inspirera folk, inte få dem att bli på dåligt humör eller tycka synd om mig.

Jag ska försöka omformulera det där inlägg till er iaf haha.

Jag var hos knä specialisten idag. Han kollade mitt knä och som alla andra säger han att han inte kan göra något åt det utan jag får leva med smärtan. Han sa att det finns operationer att göra men att det inte fanns någon garanti på att knät kan bli bättre. 

Det som irriterade mig var en del kommentarer han sa. Orkar inte ta upp dem men han ansåg att jag tydligen klarar av mitt vardagliga liv och brydde sig inte om att jag inte kan gå upp och ner för trappor, har daglig smärta i knäna och ryggen.

Han tyckte vi skulle ligga lågt och vänta ett tag. Jag frågade vad vi skulle vänta på. Då visste han inte utan sa bara att jag skulle höra om mig om det blir värre. Han ville inte ens gå vidare med ärendet.  

Aja de e jobbigt just nu men de lär väl gå över om någon dag ... Får leva med daglig smärta resten av livet men jag lever i allafall så något positivt är det iaf :) 

Hoppas ni har haft en bättre dag, Peace :* 

Kommentarer
Postat av: MATILDA

Gud vad jobbigt och så tråkigt när ingen gör något åt det :(

2014-05-29 @ 14:22:53
URL: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0