Tack så mycket! <3

Hej!!
 
Jag ville bara säga TACK till alla både här på bloggen och min instagram men mestadels dem som verkligen stöttar mig här på hemmaplan. Det är tack vare allas peppande och fina kommentarer som jag orkar fortsätta kämpa, att jag orkar lägga ner så mycket tid på att få en hälsosam kropp.
 
Jag startade den här bloggen för att jag skulle motivera mig själv, för att kunna se min progress. Jag trodde aldrig att så många skulle läsa den, trodde att jag skulle ha ett max på ca 50 unika läsare på dagar jag verkligen postade inlägg men idag har jag ca 150 konstanta läsare som kollar in blogg varje dag, även dagar jag inte skriver saker. Dagar som jag postar många inlägg så kan det vara uppemot 300 unika personer som läser min blogg. Detta trodde jag aldrig skulle hända och var inte heller målet med bloggen men det är ju hur kul som helst. Dessutom så har jag ju varit med i mest kommenterade blogglistan på blogg.ses förstasida vilket gör mig superglad. Fortsätt kommentera!! ;) 
 
Jag blir såklart hur glad som helst när många läser bloggen för det motiverar mig att fortsätta att inspirera till en hälsosam livsstil, att bevisa att man inte behöver svälta sig eller ta bort massa goda saker bara för att gå ner i vikt!  Det som krävs är hård arbete och vilja bara :D
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: tartbodenisala.blogg.se

Svar: PS Express heter den :D

2014-05-09 @ 18:32:45
URL: http://tartbodenisala.blogg.se/
Postat av: Jen

Du e grym tjejen! Keep workin hard :D Du inspirerar säkert asmånga som sagt!

2014-05-10 @ 22:33:24
URL: http://rnbme.blogg.se/
Postat av: Charlotta Hägg

Fin du är :)

2014-05-11 @ 11:46:38
URL: http://charlottahagg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0