Totalt under deffen

God morgon! 

Uppe tidigt idag för att plugga lite teori och skriva klart min uppsats om frihandel. Kul att det pratas mycket om det nu när det närmar sig EU val och ännu roligare att jag tweetat med Christofer fjellner som är EU ledamot för moderaterna. Han kämpar för frihandel så det var kul att se hans åsikt om saken. Jag fick dessutom länkar att läsa mer om vad som sägs om frihandel i EU så det här arbetet lär bli bra.

Jag glömde igår säga hur mycket jag faktiskt förlorat under hela deffperioden. Det är - 3,2kg och -26,5cm. Det är jag nöjd med om man ser utifrån mina förutsättningar. Dessutom så börjar jag även se skillnad på vågen vilket innebär att jag förlorat en del massa istället för att allt ska omvandlas till muskler. Vill ju inte bli en muskelknutte precis utan strävar efter en atletisk kropp. Nu gäller det att fortsätta kämpa och försöka komma närmare mitt mål till sommaren. På somrarna har jag av en konstig anledning alltid gått ner ca 5 kg, iaf när jag spelade basket. Hehe sen gick jag upp allt på hösten igen. Vi tränade 9pass x 2 timmar i veckan och jag brukade va på stranden och bada resten av tiden så en hel del rörde man sig då men åt precis som vanligt så ska bli kul att se denna sommar. Jag har ändrat min kost men även mina träningsvanor så vi får se hur det blir. Jag tror faktiskt att det kommer gå bäst för mig under sommaren, undviker jag alkohol så lär de funka. Att äta en glass då och då ser jag inte som något problem. 

Lite vardagsbilder för en gångs skull ;) 


Kommentarer
Postat av: tartbodenisala.blogg.se

Grymt gjort av dig! Keep going :D

2014-05-04 @ 13:48:23
URL: http://tartbodenisala.blogg.se/
Postat av: Lilly

Vad fin du är!

Just nu deltar jag i en omslagstävling, och det skulle betyda hur mycket som helst om du skulle vilja rösta 5-stjärnigt på mitt bidrag! http://captavling.idg.se/hart-mjukt-2/ . Kramis!

2014-05-04 @ 18:32:52
URL: http://liilly.devote.se
Postat av: Isadora

Gud va fin du är! :) Älskar även ditt namn.

2014-05-04 @ 22:50:39
URL: http://isadoraekenbergs.blogg.se
Postat av: Celine

Sååå fin!

2014-05-06 @ 20:22:16
URL: http://celinelf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0