Off

Tja!
 
Jag har varit off från bloggen de senaste veckorna, bara bloggat lite då och då. Det beror inte på att jag tappat blogglusten, inte alls! Det finns en annan orsak till det. Mår inte så bra och har inte haft orken att skriva inlägg, ta massa gymbilder etc. 
 
Jag ska till doktorn på torsdag för att kolla ryggen men ska dessutom se till att de kollar upp vad som är fel på mig i övrigt. Jag har varit extremt trött i över en månad nu, jag sover bort större delen av dagarna om jag inte tvingar mig själv att gå till gymmet eller skolan. 
 
Hänt att jag varit i skolan, kommit hem och somnat 3 timmar på soffan. Vaknat och gått o ätit sen tittat på tv för att jag varit så orkeslös. Efter de så går jag och lägger mig 21(!!) och sovit till 9 och är fortfarande trött. Det där är inte normalt för min del. Förut har jag kunnat sova 12 och vakna 6, ta en PW och gå till skolan utan att behöva ta en nap på eftermiddan men nu orkar jag inte ens sitta i skolan kl 15 utan att nästan somna på lektionen.
 
Googlade onormal trötthet och fick fram allt ifrån järnbrist i blodet till cancer och diabetes. Förhoppningsvis är det bara att mitt järn sjunkit ännu mer än innan, har alltid haft lite lägre än normala men aldrig att jag haft dessa problem utan har bara haft problem med konditionen för att de e svårare för blodet att transportera syre.
 
anyway så kommer jag vara lite off här till jag fått tillbaka orken till att jag göra någonting. Sov till 12 idag och tog en nap på 2 timmar och vakna nyss btw. Vill gå o lägga mig igen men har en uppsats som ska bli klar...
 
 
 
Random bild från gymmet häromdagen. 

Kommentarer
Postat av: Morgan

Delta gärna i en tävling jag har just nu! :)
/Morgan - Bög och spermadonator

2014-10-12 @ 20:10:39
URL: http://HTTP://nattstad.se/morganw
Postat av: MATILDA

Låter inte speciellt roligt. Hoppas det inte är något illa :/ kram!

2014-10-20 @ 10:00:50
URL: http://matildays.se
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Låter inte kul alls, hoppas läkarna hittar felet så du blir bättre snabbt. Krya på dig!

2014-11-06 @ 13:26:17
URL: http://escapingreality.spotlife.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0