2 års skillnad

Tittade igenom mina instagram igår och såg ett par bilder från när jag först skaffade instagra, alltså 2 år sen. OMG vilket skillnad det är.  Jag har ett mycket smalare ansikte nu, vet hur jag ska sminka mig(!!) och mina ögonbryn ska vi inte prata om. Det var påsk och jag var 16 år på den vänstra bilden och den högra är tagen på bröllopet jag var i lördags, 18 år gammal.
 
Min lilla syster kände inte ens igen mig sa hon, okej överdrivet men jo jag kan hålla med om att det är stor skillnad.  Haha kommer även ihåg att jag hade tandställning då och vågade aldrig le på bilder. Nu är det ytterst sällan jag har stängd mun på bilder.  
 
Hade sämst självförtroende och det var väl i samband med instagram mitt självförtroende höjdes. Jag ville vara som alla andra förut men kände mig tjock och ful och tyckte inte jag kan kunde ha vissa kläder för bara smala kan ha sånt. När jag skaffade instagram fick jag höra att jag var fin och det höjde mitt självförtroende. Dessutom så skiter jag nu att vara som alla andra, jag är Esmeralda och det finns bara en unik person som jag :) 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0