Bakslag efter bakslag

Orkar inte mer!!!
 
Allt bara går fel hela tiden, kämpande och kämpande men så hamnar man på ruta 1 igen... 
 
Kommer inte ihåg om jag berättat det här men jag var hos läkaren förra veckan för att kolla upp ryggen eftersom inget hjälper. Varken akupunktur med el eller att gå till kiropraktorn har gett några större resultat. Jag var i alla fall hos läkaren. Jag är lite sne i höften (ena benet längre än den andra) vilket jag redan visste. Han tror inte att jag har ont beror på det. Utan han vill att jag ska träna ryggen. När jag säger att jag redan tränar ryggen en gång i veckan och att det blir värre efter varje pass. Dessutom så har jag under 1 års tid nu byggt upp musklerna i min rygg för att just förebygga skador och göra det bättre så antar att det blir tillbaka på ruta 1 och köra rehab. Honom ska jag träffa igen om 2 veckor, han ska ta fram alla journaler för mitt knä och dessutom röntgen bilder på min rygg så får se vad hans slutsats är. 
 
Han anser att jag ska få ett rehabprogram för ryggen men jag är stark i ryggen, och det kommer nog inte hjälpa så jättemycket men får väl lita på honom. Känns som att jag bara förflyttas runt och runt till olika personer och har nu hamnat där jag började, sjukgymnastik. Det roliga är att alla snackar skit om varandra. Läkaren tycker inte jag bör gå till kiropraktorn och kiropraktorn säger att han säger så för att han är gammal och är skeptisk mot kiropraktik...
 
Utöver det så har mitt knä börjat krångla igen. Känns konstigt och häromdagen kändes det som att det skulle hoppa ur led igen så jag var tvungen att avbryta mitt pass. Blir nog ett rehabprogram för det med för att stabilisera knät igen.  I somras försökte jag få komma till en privat klinik i Stockholm för att hjälpa mig med knät men fick aldrig något svar på remissen som skickades så antar att det bara är att ge upp angående att hitta någon läkare som kan fixa mitt knä.
 
Lever med daglig smärta i rygg och knän. Börjat få huvudvärk och koncentrationsvårigheter också för ryggen krånglar och ger mig spänninghuvudvärk för spänner hela kroppen hela tiden. Känner mig inte direkt ung just nu, iaf inte kroppen.
 
 
 Quotes som får mig att inte ge upp under jobbiga dagar som idag!! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Du har säkert hört det förut från läkare och sjukgymnaster men träna magen om du har ont i ryggen. Jag har dålig rygg, skolios och annan skit, och det enda som hjälper mig är bra magmuskler som kan stötta upp och fungera som en "korsett" när jag rör mig.

2014-09-30 @ 06:44:21
URL: http://escapingreality.spotlife.se/
Postat av: Life of Johanna

Sånt är så tråkigt :( Hoppas ni kan hitta vad det är som gör du får ont :)

lade till dig på bloglovin blev nr 82

2014-09-30 @ 08:43:41
URL: http://lifeofjohanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0