Bilder från veckans träning

Helluu!!
 
Haft med mig en kompis på veckans pass. De har varit hennes premiär på gymmet så det har blivit annorlunda träning för mig då jag anpassat träningen till henne. Det har fungerat bra men vi har kört mer maskiner än vad jag brukar köra. Jag kör till 90% fria vikter men jag tänkte att hon behöver köra på maskiner för att hon inte har tekniken som krävs för fria vikter. Vill ju inte att hon ska skada sig efter andra gympasset. 
 
Anyway, en annan bra grej är att jag har en fotograf, ska få henne att ta kort på mig när jag kör när vi tränar tillsammans. Det kommer leda till mer bilder och kanske ett par videos då och då. 
 
Jag kommer inte se bra ut på bilderna, ni kommer få se mina konstiga grimaser men så är det. Jag kommer inte gömma hur jag ser ut på gymmet. Man ska inte se fin ut på gymmet eller det gör iaf inte jag. Målet är: WORK YOUR ASS OFF! och då passar inte massa smink och sexiga poser in där lixom. 
 
Jag har inte världens finaste kropp heller och det kommer jag att inte spegla här heller. Jag kämpar mot drömkroppen och jag har kommit en bit på vägen men har en lång väg kvar att gå.Alla kan inte se ut som en docka på bilder och helt oberörd ut hehe. 
 
 
 
 
 
 
Visste inte att mina ärr syntes så mycket. Som ni ser på bilden syns mitt snitt på höger knä. Det är 1 av 4 ärr på det knät. Det har gått 1,5år men de har inte bleknat bort än men men, bra att jag inte har shorts ofta ;) 
 
 
Färgade håret idag! blev det bra?? Tog bort ombren och gjorde ljusa slingor istället. Måste börja sola också för den ljusa färgen gör att jag liknar en albino :P 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Life of Johanna

Nej, tyvärr är det inte självklart för alla att rösta. Önskar det vore så! Men valdeltagandet var ändå rätt bra i år =)

2014-09-17 @ 16:52:16
URL: http://lifeofjohanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0