Träningsvariation

Något som är väldigt viktigt är att variera sin träning, främst för att inte tappa motivationen men även för att kroppen ska få en liten chock. Jag har själv endast kört samma rehabprogram de senaste 3 månaderna vilket gjorde att jag tappade motivationen helt. Nu är jag tillbaka igen och kämpar tillbaka till den form jag hade i somras. Dock väljer jag denna gång att satsa mer på kondition och gruppass än på styrketräning.
 
Igår körde jag Zumba och sedan HIIT på cykel. Idag blir det styrka, imorgon styrka och fredag Tabata pass och Z! Latin Jam pass. På lördag ett spinningpass och på söndag är det ett yoga pass innan det är dags för att åka upp till Stockholm på en manifestation för att stoppa den etniska rensningen av kristna och andra minoriteter i Syrien och Irak. 
 
Som ni ser är det väldigt varierat där jag kör både cardio (Zumba, HIIT, Tabata, Z!Latin Jam, Spinning) och 2 pass styrka. Jag känner att det blir en perfekt variation nu när jag försöker få tillbaka motivationen. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, hörde någonstans att man kunde rehabträna på sydpoolen där man betalar varje besök fram till att man fyller sitt frikort. Stämmer det?

Svar: Det har jag också hört! Dock rehabtränar jag inte där så jag kan faktiskt inte uttala mig i frågan. Jag rehabtränar på fallhöjdens sjukgymnastik, däremot gymmar jag på actic. Åk förbi och fråga om det är så :)
Esmeralda Halef

2015-03-14 @ 13:17:52
Postat av: Sara Navjord

Vad härligt med zumba. Jag har velat testa det men aldrig gjort det av någon anledning.. Är det roligt? :)

2015-03-21 @ 18:33:37
URL: http://saranavjord.se/
Postat av: Joakim

Hejsan!
Jocke heter jag och jobbar som affiliate manager här på budofitness.se.

Orsaken till att jag skriver till dig är för att vi letar efter nya samarbetspartners. Jag har precis kollat in din blogg och jag tycker den ser bra ut!
Svara gärna om du är intresserad så kan jag informera dig vidare. Du kan även läsa lite mer här: http://budofitness.se/affiliate

Det är enkelt att komma igång, det tar ca 5 min.


Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning
Jocke

Svar: Hej Jocke!
Jag är intresserad, du får jättegärna kontakta mig på min emailadress:
getfitandhealthy@hotmail.se

mvh
Esmeralda
Esmeralda Halef

2015-04-16 @ 12:36:48
Postat av: sofft.blogg.se

Zumba låter så roligtt :D

2015-04-21 @ 17:13:57
URL: http://sofft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0