Tv-serier

Jag har aldrig tidigare fastnat för någon serie som jag sitter och tittar 20 avsnitt per dag av haha men nu det senaste året har jag tittat på flertalet serier, mycket på grund av enkelheten med Netflix. Just nu är det tre serier som är igång och en fjärde kommer i juli.
 
Enda haken med detta är alla tre serier jag tittar på tittar jag med min man så som tex idag att han inte är hemma så får jag antingen kolla en film eller hitta en serie han inte tycker är intressant. Det är dock skönt att när han kommer hem så kan vi ibland bara sätta oss, fixa lite mys och sätta på någon av serierna och kolla i kapp det vi inte hunnit se än. 
 
De serier vi tittar på just nu är The 100, Prison Break och 13 reasons why. I juni kommer äntligen nästa säsong av Orphan Black ut och den serien är nog helt klart den bästa jag sett. Om du tycker om framtidssaker med kloning av människor och sådanna saker så är denna serie något för dig. The 100 är också en superbra serie som handlar om att jorden är obebobar pga radioaktivastrålar så folk flyttar till rymdstationer  rymden. Efter 98år skickas 100 "kriminella" ungdomar ner till jorden för att se om man kan bo där nu eller inte. Utifrån det är det mycket, krig och action då det bor människor på jorden som inte vill ha personerna från rymden där. Prison break behöver jag inte ens beskriva, en av de bättre serierna genom tiderna och säsong 5 går på 3an varje torsdag kl 22. 13 reasons why handlar om en tjej som tagit självmord och utifrån det förklarar hon med hjälp av kassettband varför. 
 
Ingen av dessa serier förutom 13 reasons why går på Netflix längre utan vi har kommit så långt i säsongerna att vi tittar via sidor på nätet istället vilket inte alls ger samma kvalite som Netflix och man måste själva komma ihåg vilket avsnitt man är på. Som tur ligger vi på sista avsnittet på alla så det är inte lika jobbigt längre. 
 
Har ni någon serie ni tycker jag bör se? 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0