Do squats ladies ;)

 
 
 

Tillbaka!

Hej!
 
Jag har inte skrivit något på bloggen på ett tag och de va nästan så att jag glömt bort att jag hade blogg men jag vill be om ursäkt för detta. Jag har inte skrivit något på bloggen då jag haft datorproblem men även för att jag varit utomlands och borta en hel del nu under sommaren.
 
Nu är sommaren snart över och skolan har dragit igång igen. Med detta kommer även rutinerna tillbaka och för min del även mina matrutiner. Nu under sommaren har det varit svårt att hålla sig nyttig och sådant eftersom de alltid blir en glass här och där och fika på stan ett par gånger vilket leder till att de blir obalanserat men nu ska jag iaf dra igång igen på riktigt och hoppas ni fortfarande vill följa min vardag och träning.
 
Lite kort som är nytt för mig är att jag ska börja äta vitaminer för att stärka min kropp ytterligare. Senare mot vintern kommer jag äta mycket D-vitamin vilket jag (och många andra) har brist på när solen inte lyser. Detta problem har många som kommer från mellanöstern men även svenskar har brist på detta under vintern. 
 
Peace alla :)
 
 
 

RSS 2.0