Datorproblem

Hej! Jag har haft och har fortfarande dator problem så förlåt för att jag inte bloggar :(

Hoppas det går bra för alla på plankchallenge, dag 6 idag för min del!! Ha de great ;)


100% dedication

 

Överkroppsövningar

Häromdagen när jag var i gymmet så körde dessa övningar som står nedan. Blev ett effektivt pass på 45 min men vilken träningsvärk jag hade dagen efter så dessa ska köras igen.
 
Armar
  • Chins 3x5
  • Dips 3x5
  • Bänkpress 3x max 35kg
Vi körde superset när de gäller dessa 3 övningar, först 5 chins sen direkt 5 dips och sedan över direkt till bänkpress. Kan dock säga att jag skulle helst bytt plats på dips och bänkpressen då det blev mycket jobbigt att klara bänkpressen.
 
Mage
  • Flutterkick
  • Criss cross
  • reverse crunch

magövningarna körde vi 15rep av varje utan vila imellan och sedan 5 varv på det. vi hade en vila på 30 sek mellan varje varv.
 
Om ni vill så kan jag förklara för er om varje övning om ni inte vet vilka det är. Alla magövningar kan utföras hemma men armövningarna kräver utrustning. Skriv en kommentar om ni känner er osäkra på något
 
 
 

Crossfit

Hej hej!

Äntligen hemma igen efter en jobbig tränings session. (tog 2 timmar att publicera detta! hata blogg.se appen)  Det var meningen att jag skulle köra i gymet idag och inte delta i "the hunger games" men såklart så var jag tvungen att köra ändå men med alternativa övningar till de jag inte klarar för mitt knä.

Såå de hemlighetsfulla "the hunger games" var att vi körde crossfit. Jag vet inte om det är upplägget för hela veckan men dag 1 av the hunger games stod crossfit på schemat! Jaaaag dog kan jag lugnt säga men fy vad skönt de va att äntligen få trötta ut sig till Max och få göra något tillsammans med laget och inte själv instängd i gymmet. Har ju inte tränat alls med laget på 5 mån så detta va skönt!

Efter crossfiten så gjorde jag min 30sek plankan som va målet för idag (körde iofs 2x30sek för att få till en bra bild ;) ) sen blev det även skotträning innan crossfiten plus cykel fram och tillbaka hem så nu ska jag duscha och sen gå och sova, kommer däcka när som helst!

 

Plankchallenge

Döda efter hårt Crossfit pass utomhus!


Plankchallenge

 
 
Sådärja! nu har jag lite snabbt faktiskt fixat en challenge. Hade tänkt köra squat challenge först men jag kan ju inte delta då så jag kände att plankchallenge känns bättre då jag vill satsa på att få en stark core och sedan är plankan en otroligt bra övning som utmanar flera olika muskler som ni ser i den nedre bilden här ovan. Om man inte klarar av att stå till exempel 3 min dag 24 så tag en 5sek paus när du känner att du inte klarar av att stå kvar sen så fortsätter du tills du klarat 3min! :)
 
Hoppas att så många som möjligt vill vara med och delta. Som jag skrev tidigare kan man börja denna challenge när  man vill sålänge man anmäler sig så jag vet vilka som deltar i challengen. Alla som deltar får en länk (om man har blogg) i slutet av månaden.
 
För att delta:
  • Skriv att du är med!!
  • Följ min blogg på bloglovin, se bloglovin knappen i sidomenyn
  • Skicka in minst 1 bild denna månad på dig när du kör plankchallenge. skicka in bilden/bilderna till getfitandhealthy@hotmail.se   (FRIVILLIGT)
  • Sprid vidare tävlingen till dina bloggläsare eller bekanta (FRIVILLIGT)
 

Ju fler som är med desto roligare är det för då känns det att vi gör detta tillsammans. De ska bli kul att de allas plankchallenge bilder sen hihi. Jag ska även ta bild på mig som en before och after bild för att se om de blivit någon skillnad denna månad. Gör det även ni om ni vill och skicka gärna in resultatet till mig! 
 
LYCKA TILL!
 

1 Juli 2013

Godmorgon allihopa!
 
 
Har fortfarande inte orkar pallra mig upp ur sängen utan ligger här med datorn (haha standard). Idag har jag inga planer förutom att åka till Täljehallen och träna runt 16:30 tiden och sen se det omtalade fysprogrammet mitt lag ska ha hela den här veckan som kallas "the hunger games".
 
Ingen och då menar jag verkligen ingen i klubben vet vad det är för fys program förutom fys  coachen vi har och han är ytterst hemlighetsfull. Det enda vi fått reda på är att det inte blir någon basket den här veckan utan endast "the hunger games" såå lite ångest har väl tjejerna men jag är typ lite ledsen att jag inte får delta :(( Vet att om jag skulle fått delta hade jag ångrat mig för hade helt klart dött men just nu vill jag bara jobba hårt och svettas lite!!
 

Igår fick jag massa respons på challengen så senare idag kommer min första challenge upp. ha inte så stora förväntingar då jag inte hunnit förbereda mig så mycket då jag kom på iden igår och ville köra igång redan idag. Men något som är bra med challengen är att man kan hoppa in och köra när man vill då jag inte lagt upp några datum utan endast lagt typ day 1 etc. ni kommer se! Så det är ingen fara om man börjar idag, imorgon eller om 1 vecka bara man säger till mig så är de lugnt för vill se hur många som deltar hihi :)
bild från gymmet häromdan. Notera att de inte är dålig kvalite på bilden utan en otroligt smutsig och repig spegel ;)
 
 
 

RSS 2.0