Ingen dator

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela helgen men jag har haft mina anledningar. Detta har blandannat varit att min kompis hade med sig min dator över helgen för att vi skulle använda den till hennes fest. Sedan har jag ätit väldigt onyttigt denna helg så har inte föregått som ett bra exempel.
 
Me, now:)
 

-


More food

Haha det har blivit mycket matbilder och här kommer mer!

Dagens frukost och lunch!


Food

Kom precis hem och fixade en sallad att äta innan jag går till gymet.

Hade detta i salladen: rädisor, gurka,tomat, isbergssallad, paprika, majs, championjoner och tonfisk samt keso som topping.

Gillar inte tonfisk annars men eftersom att det är nyttigt så äter jag det ändå samma gäller ägg, blandar dem med saker och kryddor jag tycker om så att man inte känner så mycket av deras smak.


Måndagens övningar

Hej! jag har inte hunnit lägga upp mitt gympass från måndags så här kommer den. Jag skulle egentligen ha fått ett nytt program av min fys coach men han var inte där så jag fick improvisera och köra ett eget pass. Jag körde endast överkropp då jag inte få belasta mitt knä mer än vad jag gör på sjukgymnasten.
 
Uppvärmning:
  • 10 min cykel på tempo 2 (får ej köra mer än så, och ej i ett högre tempo för tillfället)
 
Gympasset:
  • 5 x max chins (band som hjälp)
  • 4 x 10 dips (band som hjälp)
  • 3 x 40 sek plankan, 1 ben
  • 3x 15 crunches
  • 3x 15 V-ups
  • 3x 20 Mason tvist 10kg
  • 3x 10(per sida) kb rodd 16kg
Strechning!
 
Mason twist                                                                       KB - rodd
 
 Har ni frågor? Ställ den i kommentarfältet :)
 

Tips på övningar

Tyvärr har jag inte haft tid att fixa ett inlägg om mina övningar men här kommer en jag hittade på tumblir. Om ni inte förstår vad allt betyder är det bara att fråga
 

Gårdagen i bilder

 
Detta var min dag ur ett tränings perspektiv. Senare idag kommer övningarna jag gjorde :)

Nätproblem

Hej har haft nätproblem större delen av dagen vilket gjort att jag inte kunnat blogga så mycket.

Imorgon kommer då istället bilder från hur min dag sett ut från ett tränings perspektiv och tips på övningar jag utförde idag kommer också!

Ni får ha det såååå bra!! <3

Bild:
Motivation från min instagram fred ;)


-


Måndag

Dagens frukost:
Ägg, avokado och keso samt knäckebröd med ost och gurka. Hade ingen kalkon hemma, annars skulle osten ersättas av det!

Resten av dagen består av skola sedan ska jag till min sjukgymnast och göra mina knäövningar och sist blir det 1,5h gym med ett nytt program jag ska få av min fyscoach, kan skriva upp det här sedan så har ni några tips på övningar att göra :)


Om bloggen och mig

Hej!
 
Mitt namn är Esmeralda och är 17år. Större delen av mitt liv har jag ägnat mig åt sport och har testat på alla möjliga sporter innan jag tillslut fastnade för basket!  Jag spelar för tillfället i Div.1 med laget Kringlan som är ett utvecklingslag till damligalaget Telge.
 
Jag har gått en del kurser med basketen angående kost och hälsa samt så tränar jag ca 4 ggr i veckan plus 1-2 ggr i veckan gym. Detta tar då upp mycket av mitt liv och eftersom jag alltid tyckt blogga är roligt så tänkte jag varför gör jag inte träningblogg där jag skriver om min träning, vardag och ger er massor med tips och motivation .
 
Förhoppningsvis kommer ni att tycka om min blogg men redan nu vill jag säga att jag inte har världens finaste kropp utan har som mål att gå ner ca 7 kg men utöver det är min kroppstyp kurvig så tro inte ni möter värsta fita människan.
 
Sist vill jag bara säga att allt inte handlar om att gå ner i vikt utan att få en hälsosam livstil och gilla sin kropp även fast man inte har viktoria secret kropp. Vissa passar i att vara smala andra inte men det viktiga är att gilla kroppen man har och om inte, ha styrkan och viljan att ändra på detta.
 
Förövrigt kan jag just nu inte träna basket utan gymmar då ca 3-4 ggr i veckan istället pga en knäskada som resulterade en operationen och rehab i 6 mån .
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0