Progress

Tja!!
 
dags att komma igång med bloggandet igen. Äntligen är alla stora arbeten i skolan klara, har bara lite i ett sista att göra klart sen så är allt klart nästan. Bara lite små uppgifter här och var så nu kommer jag äntligen ha tiden till att blogga ofta igen. Det har kommit in så mycket frågor och sådant så ska se till att göra inlägg och besvara allas frågor.
 
Igår så tog jag fram mina sommarkläder och testade mina shorts. Som jag redan visste så var det otroligt stora och jag behöver en hel del nya kläder inför sommaren. Jag kommer vänta med att köpa kläder tills det verkligen behövs och då ska jag helt enkelt shoppa loss. Jag måste säga att jag är grymt stolt över mig själv, att jag den där dagen i september verkligen bestämde mig och att det gått så bra. Jag har tyckt att det gått långsamt men jag vet att det gått relativt bra när man ser till mina förutsättningar. Jag kan varken springa eller köra PW:s i maxfart så cardion är det mest på cykel.  Dessutom kan jag inte lyfta tungt för tillfället, speciellt vid benövningar men även just nu ryggen som verkligen börjar göra extremt ont. Jag är glad att även fast jag ibland har dåliga dagar så accepterar jag det och går upp dagen efter med en målmedvetenhet som hjälpt mig mycket att fortsätta kämpa. Jag vet att mitt mål inte kommer klaras om jag ger upp så varför ska jag ens tänka tanken att ge upp. 
 
Jag har en lång väg att gå och jag vet till 100% att min deff inte lyckas. Jag säger inte att jag ger upp utan jag är realistisk. Det är en månad kvar till sommaren och jag har så mycket mer kvar innan jag är nöjd. Jag kommer inte nå mitt mål till sommaren och det är lugnt för detta är en resa för livet, den har ingen utgångsdatum och jag tror inte folk förstått det än men att äta hälsosamt är min livsstil, inte något jag kommer stoppa med. Många frågar mig ibland när jag ska börja äta vanligt igen. Vadå vanligt? detta är vanligt och ja jag kommer äta lite mindre strikt när jag väl känner att det kommer fungera men just nu får jag bara tillbaka mitt sockerberoende om jag äter onyttigt och får jag ont i magen av fastfood.
 
 
Shortsen är i strl 40 och jag har aldrig haft mindre short än den storleken så är superexited att få gå ner på stan och testa någon annan storlek. 

Kommentarer
Postat av: Tigerhonan

Jätte stor skillnad :)

2014-05-01 @ 10:34:38
URL: http://tigerhonan.blogg.se/
Postat av: ssanna.blo.gg

åh vad bra, visa shortsen sen:)

2014-05-01 @ 10:34:59
URL: http://ssanna.blo.gg/
Postat av: Abigail Owusu

snygga shorts! synd att dom inte passar dig längre men bra att du fått mindre storlek :D

2014-05-02 @ 11:47:11
URL: http://abbyowusu.blogg.se/
Postat av: palandetistan.blogg.se

Så härligt för dig! Hoppas du hinner närma dig ditt mål så bra som möjligt iallafall :D

2014-05-02 @ 14:04:20
URL: http://palandetistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0