Läget för knät just nu

Godmorgon!
 
Får dagligen frågor om hur det ligger till med mitt knä och jaaa, vad ska man säga. Jag är fortfarande väldigt sur på den där läkaren som var så sjukt dryg och otroligt nochalant men ajjaaa. Jag var på vårdcentralen i tisdags för att få en remiss till Capio Artro Clinic i Stockholm. Tydligen ska den vara bra och jag skiter i vad den där specialisten sa för det var helt jävla bullshit. Okej, erkänn att du inte kan göra något åt det, du är människa, det är inte så att jag ska bli sur för det men för i helvete, säg inte att jag bara ska vänta och se och sen höra av mig om det blir sämre... vad ska jag vänta på? att jag sitter i rullstol och inte kan gå längre??
 
haha kommer nog aldrig sluta va sur på han, han försökte inte ens ge mig ett förslag som jag kunde gå vidare med.  Jag var då iaf på vårdcentralen och läkaren jag var hos var jättetrevlig och försökte verkligen hjälpa mig. Förhoppningsvis så kommer jag få åka upp till Stockholm och träffa en läkare på Artro Clinic, om inte så får jag väl helt enkelt ge upp, orkar inte gå till sjukhuset fler gånger... 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma!

sv; Precis, dock tråkigt att man ska behöva jobba hela lovet :(

2014-06-19 @ 14:01:49
URL: http://emmaerixon.blogg.se
Postat av: Johanna Svensson ♡

Usch för det läkaren i stockholm! :/

2014-06-20 @ 20:37:31
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: VERONICA - modeblogg

Hoppas det blir bättre! Har själv haft väldigt mycket problem med mina knän som gjort mig otroligt nedstämd då gymmet fått vänta, så vet din frustration! KRya :) Kram på dig tjejen, ha en otroligt grym lördag och hoppas det blir en dag fylld med bra stunder!

2014-06-21 @ 15:02:00
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0