Manipulerade bilder

Något jag tog upp för några månader sidan var manipulerade bilder. Det behövs varken photoshop eller något redigeringsprogram för att man ska kunna manipulera bilder. Det räcker med vinklar och ljus. 
 
Imorse så stog jag och borstade tänderna när jag fick för mig att flexa mina biceps lite. Jag stog i perfekt ljus och det såg verkligen ut som att jag såg skitbiffig ut. Jag släckte lampan och tog en till bild. Då såg det helt annorlunda ut och tog sedan en tredje bild med ett tredje ljus och som ni ser på bilderna nedan så ser det verkligen inte ut som att jag tagit bilderna direkt efter varandra. Man tror det är någon progress bild när det egentligen är samma dag med 15 sek emellan bilderna. 
 
Detta visar ju att bilder kan lätt manipuleras till sin egen fördel utan photoshop utan endast pga vinklar och ljus. Sist jag skrev om detta så skrev jag mer om före och efter bilder. Att dem är jättebra men att det är lätt att det ser helt annorlunda ut om man står i olika ljus och vinklar. Dessutom så väljer folk alltid värsta före bilden och bästa efter bilden.  Läs inlägget HÄR.  
 
 
 

Kommentarer
Postat av: palandetistan.blogg.se

Håller med! Finns så många olika vinklar, ljus och annat som kan påverka en bild. Och oftast, innan man publicerar sin bild så har man tagit minst 20st till innan man sen valt ut den som ser bäst ut :)

2014-05-07 @ 14:42:24
URL: http://palandetistan.blogg.se/
Postat av: Beccys 2.0

Oj, det har du rätt i. Trodde först inte att de var tagna samma dag. Ögat kan verkligen bli blint på att se på olika vinklar och ljus . (:

2014-05-07 @ 19:24:15
URL: http://beccys.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0