Allt för hälsan

Hej!
 
Jag kom hem från gymmet för en timma sen ungefär där jag körde rehab och även trotsade min sjukgymnast lite då jag körde ett pass som heter Challenge. Inga styrkelyft, dock stort fokus på egen kroppsvikt och uthållighet. 
 
Jag och mamma var på " Allt för hälsan" och "mitt kök" mässorna igår. Blev massor med goodiebags och vi köpte även en hel del saker. Älskar sånna mässor där man kan få massor med inspiration och träffa människor som föreläser om saker. Vi va mest på Hälsomässan men tog ett varv i Mittkök mässan också. Fick med oss fudge, ost och oliver därifrån. 
 
Såg en hel del kända profiler igår men den som är min största förebild är helt klart Paolo Roberto. Sååå jävla skön kille och han är så brutalt ärlig. Han hade boksignering av sin bok Träningsbibeln. Den har jag redan så kändes onödigt att köpa en till bara för en signering. Såg även bla Simon Kachoa (Biggest loser vinnare) 
 
 
Matlagning av paret Paulun.
 
Paolo Roberto
 
 
 
Flygande Italienare 
 
Äkta engelsk Fudge. Måste säga att jag e otroligt duktig för trots att vi köpte fudge så åt jag inte en enda bit och seee hur förbaskad gott de ser ut att va.

Kommentarer
Postat av: bexollila

ser verkligen riktigt smaskens ut du är stark som stod emot hehe

2014-11-15 @ 20:35:27
URL: http://nattstad.se/bexollila
Postat av: bexollila

sv ja de ska du verkligen va hehe

2014-11-15 @ 20:48:50
URL: http://nattstad.se/bexollila

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0