Iherb paket

Fick mitt paket från Iherb idag! Riktig snabb leverans måste jag säga, det tog endast 3 dagar för sakerna att komma och de kom enda från USA så hade förväntat mig längre tid. De har snabbare leverans än Nelly haha ;) 
 
De jag köpte var:
 
Xhantan Gum - Har samma egenskaper som fiberhusk. Alltså behövs inget mjöl för att hålla ihop degen utan Xhantan Gum gör att man kan baka glutenfritt utan problem. Xhantan Gum anses vara bättre än fiberhusk och jag fick tips om det på recepten från Tastyhealth
 
Raspberry Ketone - Hallonketoner i tablettform. Hallonketoner anses vara bra för viktminsking men jag köpte egentligen den bara för att de hade stor rea på den där jag fick den för 4$  istället för 28$ så tänkte att det blir kul att testa.
 
Walden Farms Chocolate syrup - Denna produkt har jag hört mycket om men aldrig tidigare testat. Det är chokladsås som är helt kalori, laktos och glutenfritt. Lite skeptisk till det då den måste ha mycket kemikalier i sig men tänkt testa i alla fall och se vad jag tycker
 
Questbar Cookies & Cream - Godaste av alla questbars. Har även massor med andra favoriter men denna fick det bli den här gången. Billigare än i Sverige, gick på ca 180 kr när den i Sverige kostar 269:- i hälsokostaffären här i Södertälje. 
 
Real Techniques starter eye kit - Köpte ett kit med 5 borstar från Real Techniques. Såg att Linda Hallberg hade flera borstar från dem och när jag väl köpte annat från Iherb fanns även de där såå why not lixom haha. Köpte dem mest för den snedställda brynborsten men vi får se om borstar håller bra klass. Jag är mest nöjd med mina borstar från Make Up Store men de är dyra också så får se hur nöjd jag blir med dessa. 
 
 
Om ni har några frågor om produkterna är det bara att skriva en kommentar. Vill köpa från Iherb? Använd då min kod  PMC644 och få 10$ rabatt
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alicia - Alicia And Stuff

Åh, Real Techniques borstarna är hur bra som helst.
Sv: Ja visst! Jag hade faktiskt en del stall som ansågs som "kända", vann pokaler flera gånger och allt. Kommer aldrig glömma när jag vann första gången på ett stall som hette Flodhäst, haha!

2014-11-15 @ 20:29:38
URL: http://Aliciaandstuff.blogg.se
Postat av: Alicia - Alicia And Stuff

Sv: Ja Flodhäst är det många som kommer ihåg, jag var en stolt ägare, haha! Hade du något lite "större" stall jag kanske kommer ihåg? Jag spenderade all min lediga tid där, flera timmar om dagen faktiskt..

2014-11-15 @ 20:53:40
URL: http://Aliciaandstuff.blogg.se
Postat av: Alicia - Alicia And Stuff

Sv: Jaja okej, nej det minns jag faktiskt inte. Kul i alla fall att du också hade stallet.se!

2014-11-15 @ 20:58:52
URL: http://Aliciaandstuff.blogg.se
Postat av: carolines ♥

Questbarsen ser så goda ut! Aldrig provat denna smak innan :)

2014-11-17 @ 09:43:10
URL: http://carolines.for.me/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0