Off

Tja!
 
Jag har varit off från bloggen de senaste veckorna, bara bloggat lite då och då. Det beror inte på att jag tappat blogglusten, inte alls! Det finns en annan orsak till det. Mår inte så bra och har inte haft orken att skriva inlägg, ta massa gymbilder etc. 
 
Jag ska till doktorn på torsdag för att kolla ryggen men ska dessutom se till att de kollar upp vad som är fel på mig i övrigt. Jag har varit extremt trött i över en månad nu, jag sover bort större delen av dagarna om jag inte tvingar mig själv att gå till gymmet eller skolan. 
 
Hänt att jag varit i skolan, kommit hem och somnat 3 timmar på soffan. Vaknat och gått o ätit sen tittat på tv för att jag varit så orkeslös. Efter de så går jag och lägger mig 21(!!) och sovit till 9 och är fortfarande trött. Det där är inte normalt för min del. Förut har jag kunnat sova 12 och vakna 6, ta en PW och gå till skolan utan att behöva ta en nap på eftermiddan men nu orkar jag inte ens sitta i skolan kl 15 utan att nästan somna på lektionen.
 
Googlade onormal trötthet och fick fram allt ifrån järnbrist i blodet till cancer och diabetes. Förhoppningsvis är det bara att mitt järn sjunkit ännu mer än innan, har alltid haft lite lägre än normala men aldrig att jag haft dessa problem utan har bara haft problem med konditionen för att de e svårare för blodet att transportera syre.
 
anyway så kommer jag vara lite off här till jag fått tillbaka orken till att jag göra någonting. Sov till 12 idag och tog en nap på 2 timmar och vakna nyss btw. Vill gå o lägga mig igen men har en uppsats som ska bli klar...
 
 
 
Random bild från gymmet häromdagen. 

Borås

Hej!!!

Är i Borås just på konferens för spetsutbildningar. Jag kom hit igår kväll och har hela dagen varit på föreläsning(eller inspel som boråsarna kallar det) och massa aktiviteter. Är nu på hotellrummet och vilar innan vi ska fixa oss och göra oss klara för middag ikväll. 

Jag tog med mina gymkläder, dock inte hunnit gå till gymmet på hotellet än och actic ligger tydligen långt bort från hotellet så de blir ingen träning där heller. Får ha detta som ett par vilodagar.

Jag kommer hem imorgon kväll så vi är bara här i 2 dagar. Mycket intressant och kul att se de andra spetsutbildningarna. Vi är enda finansekonomerna i Sverige men det finns även företagsekonomisk inriktning som ligger här i Borås. Annars är de andra mattespets och naturspets. Det finns 16-18 spetsutbildningar med riksintag i Sverige och då är vår utbildning en av dem 


Challenge och Zumba

Dagens träning bestod idag av två stycken pass, Challenge och Zumba. Challengen var enriktig jävla challenge, sjukt jobbigt och svettigt pass där jag fick arbeta med mina muskler på ett annat sätt än de är vana vid. Mer uthållighet än styrka. Detta var ett pass med cirkelövningar varvat med Tabata intervaller,  
 
Ångrar att jag tog Zumban efteråt men det var bara att köra på. Efter det var min kropp helt slut.
 
 
 

Spexfoto

Helluuu!
 
Jag hade spexfoto i torsdags och vårt tema var Filmtema. De flesta kom som någon disneyfigur och jag kom som Bollywood stjärna. Vi hade en skylt där det stod "Lärarna sa, sikta mot stjärnorna så vi hamnade i Hollywood!" fast jag och min kompis var indier så vi hade en skylt där det stod: Påväg till Bollywood, hamnade vi  i Hollywood. Failat blev det då de flesta var disney figurer och vår skylt kom inte med så ingen förstår nog vår Hollywood banderoll.
 
Bollywood stjärna och Rambo
Pocahontas (riktig indier)  och Bollywood stjärna
 
Jasmine, Powerpuffpingla och jag
 
Catwomen och jag
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Om jag var du......"

 
"Om jag var du hade jag blivit smal nu"  "Om jag var du hade jag kört mer cardio" "Om jag var du hade jag inte gymmat så mycket för man ser ut som en man om man har muskler" "Om jag var du hade jag slutat köra armar för dina armar har blivit stora" "Om jag var du hade jag slutat äta kolhydrater så du går ner snabbare" 
 
Det är ett par saker jag har fått höra ett par gånger. Att folk säger att jag kämpar så mycket och att det är konstigt att jag inte får mer resultat av träningen och äta nyttigt. Jag vet anledningen till de ibland uteblivna resultaten men många är oförstående då jag inte pratar om min problem öppet  face to face utan kanske mer här på bloggen.
 
Såhär är det, Om du var jag hade du aldrig orkat kämpa. Om du var jag hade du med den smärtan jag får utstå dagligen aldrig orkat ta dig till varken gym eller andra fysiska aktiviteter. Om du var jag hade du inte ens klarat av att gå upp och ner för trappor utan att klaga för varje trappsteg. Om du var jag hade cardio varit obefintligt. Om du var jag hade du inte haft den diciplinen att se massa sött framför dig och inte ens smaka. Om du var jag hade du förmodligen levt på smärtstillande tabletter. Om du var jag hade du absolut förälskat dig i gymmet. Om du var jag hade du gett upp för längesen!
 
Så nej om du var jag hade du inte haft en hälsosammare och finare kropp än vad jag har i dagsläget. Vet du varför? för du är inte jag och du vet inte vad jag går igenom varje dag. Jag vill inte ens bli smal, jag ska bli fit!  Ja, det går långsamt för mig att se resultat, ja jag har lätt för att gå upp i vikt men den dagen då jag nått min mål, de kanske tar flera års tills dess men den dagen kommer jag vara stolt att jag är jag och du kommer inse att du önskar att du var jag... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0