"Om jag var du......"

 
"Om jag var du hade jag blivit smal nu"  "Om jag var du hade jag kört mer cardio" "Om jag var du hade jag inte gymmat så mycket för man ser ut som en man om man har muskler" "Om jag var du hade jag slutat köra armar för dina armar har blivit stora" "Om jag var du hade jag slutat äta kolhydrater så du går ner snabbare" 
 
Det är ett par saker jag har fått höra ett par gånger. Att folk säger att jag kämpar så mycket och att det är konstigt att jag inte får mer resultat av träningen och äta nyttigt. Jag vet anledningen till de ibland uteblivna resultaten men många är oförstående då jag inte pratar om min problem öppet  face to face utan kanske mer här på bloggen.
 
Såhär är det, Om du var jag hade du aldrig orkat kämpa. Om du var jag hade du med den smärtan jag får utstå dagligen aldrig orkat ta dig till varken gym eller andra fysiska aktiviteter. Om du var jag hade du inte ens klarat av att gå upp och ner för trappor utan att klaga för varje trappsteg. Om du var jag hade cardio varit obefintligt. Om du var jag hade du inte haft den diciplinen att se massa sött framför dig och inte ens smaka. Om du var jag hade du förmodligen levt på smärtstillande tabletter. Om du var jag hade du absolut förälskat dig i gymmet. Om du var jag hade du gett upp för längesen!
 
Så nej om du var jag hade du inte haft en hälsosammare och finare kropp än vad jag har i dagsläget. Vet du varför? för du är inte jag och du vet inte vad jag går igenom varje dag. Jag vill inte ens bli smal, jag ska bli fit!  Ja, det går långsamt för mig att se resultat, ja jag har lätt för att gå upp i vikt men den dagen då jag nått min mål, de kanske tar flera års tills dess men den dagen kommer jag vara stolt att jag är jag och du kommer inse att du önskar att du var jag... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna - Träning, hälsa & vardag

Åh vad bra skrivet! Jag tycker du är asgrym. Att ha ett mål att bli smal/platt mage/magrutor kan typ slänga sig i väggen. MAN SKA MÅ BRA, gilla det man gör och leva var dag precis som man vill. Jag har också väldigt långsam framgång eller vad ska kalla det MEN det går iallafall framåt. Har lätt att gå upp i vikt och är godisråtta så det skriker om det typ. Men man lär sig med tiden att göra och äta allt med måtta. Du kan och kommer absolut nå dina mål en dag. Kram på dig fina du!

2014-10-01 @ 17:42:36
URL: http://johannamariakallgren.blogg.se
Postat av: ida

Så jävla rätt Esme, få som uttalar sanningen som du gör! Stark är duuuuu! puss

Svar: Tack Ida! <3 Puss :D
Esmeralda Halef

2014-10-01 @ 17:47:10
Postat av: Life of Johanna

Bra inlägg! Folk lägger sig i saker de inte har med och göra!

2014-10-01 @ 18:24:03
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Victoria

Hey!

Du måste komma ihåg att vad du gör tar så mycket själv kontroll att nästa ingen kan göra det som du gör! (som du också själv skriva) Fortsätta kämpa är nog det absolut viktigaste! Och du gör det så bra! Du måste veta att du är en stor inspiration för mig och att jag verkligen tycker om att följa din resa! :)

Svar: Hej! Tack så mycket, aldrig att jag ger upp även fast det ibland känns som enda utvägen men de är bara att komma ur svackan och fortsätta kämpa! :) åh vad roligt att jag inspirerar dig, blir så glad av att höra att det finns folk som verkligen ser mig som en inspiration! Kram<3
Esmeralda Halef

2014-10-01 @ 18:42:58
Postat av: Linda

tackar!:D

2014-10-01 @ 20:03:59
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Henrietta Nylund ♥

Riktigt bra inlägg! Folk lägger sig verkligen i mer än de borde i andras liv!

2014-10-01 @ 20:33:54
URL: http://ettass.blogg.se
Postat av: Erika

Härligt att du står upp för dig själv! Andra har alltid mycket åsikter, men trist att det ska vara så rent ut sagt elaka är tråkigt, fortsätt kämpa och inspirera! Stor kram!

2014-10-01 @ 21:24:24
URL: http://reachyourgoal.se
Postat av: Sofia

Starkt!

Svar: Tack :)
Esmeralda Halef

2014-10-01 @ 22:56:43
Postat av: My Fredblad

Riktigt bra skrivet inlägg! Härligt att du står för idna åsikter och du ska fan inte heller lysnna på sånna idiotiska kommentarer!

2014-10-01 @ 23:23:06
URL: http://Fredblad.blogg.se
Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv

Sv: Jag undviker sit-ups som pesten, de gör mer skada på min rygg än det gör nytta för magen. Min ”dagliga” magträning just nu är planka och flutterkicks, jättebra för coreträning. Annars har jag blivit väldigt hjälpt av yoga, Erin Motz har superbra korta pass på youtube här: 30-day yoga challenge (kan kanske inte länka i kommentarsfältet här, drar upp det som svar i min blogg också så får du direktlänk) Just för mage rekomenderar jag dag 3, 4 och 5 som är fokuserade på magmuskler, core och hållning. Dag 6, övningar för ryggen, och dag 20, twists, är jättesköna för min rygg. Men testa dig fram, för mig har det hjälpt jättemycket!

2014-10-02 @ 03:59:36
URL: http://escapingreality.spotlife.se/
Postat av: Denise

Åh jag kan bli så less på sådana människor som försöker säga till en hur man ska leva sitt liv trots att dom inte har någon information alls att grunda sina uttalanden på..!

2014-10-02 @ 12:33:28
URL: http://flingans.nu
Postat av: Life of Johanna

Nej, fy, jag har haft min beskärda det, fast med min ätstörning :(

2014-10-02 @ 16:15:11
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: H a n n a S a h l q v i s t

Du är GRYM!

2014-10-02 @ 19:09:38
URL: http://everydayz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0