Spexfoto

Helluuu!
 
Jag hade spexfoto i torsdags och vårt tema var Filmtema. De flesta kom som någon disneyfigur och jag kom som Bollywood stjärna. Vi hade en skylt där det stod "Lärarna sa, sikta mot stjärnorna så vi hamnade i Hollywood!" fast jag och min kompis var indier så vi hade en skylt där det stod: Påväg till Bollywood, hamnade vi  i Hollywood. Failat blev det då de flesta var disney figurer och vår skylt kom inte med så ingen förstår nog vår Hollywood banderoll.
 
Bollywood stjärna och Rambo
Pocahontas (riktig indier)  och Bollywood stjärna
 
Jasmine, Powerpuffpingla och jag
 
Catwomen och jag
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: H a n n a S a h l q v i s t

Hej!
Jag tycker inte det vore så svårt att läsa under "innan du kommenterar", eller tycker du? Läs det eller strunta helt i att kommentera hos mig.

Tack

2014-10-05 @ 13:07:11
URL: http://everydayz.se
Postat av: H a n n a S a h l q v i s t

Vännen jag var inte otrevlig. Blir bara extremt irriterad när folk skiter i vad som står under "innan du kommenterar", eller skiter i att ens läsa det. Det står där av en anledning. Kan jämföras med om jag beställer mat på en restaurang, och ber om att få utan lök då jag är allergis (bara ett exempel). Så får jag min mat med lök ändå. Du fattar poängen :)

So well, om du verkligen inte kan svara på kommentarer på knappen "svara" istället för att göra det som undanbedes hos mig, så är inte min blogg något för dig som du sa.

Ha en trevlig dag :)

2014-10-05 @ 15:20:54
URL: http://everydayz.se
Postat av: Denise

Roligt med spexfoto! :D

2014-10-06 @ 14:14:26
URL: http://flingans.nu
Postat av: Celine

Haha fan vad kul! :D

2014-11-15 @ 20:36:10
URL: http://celinelf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0