Fat Burning Cardio Workout

 
 
Ett träningspass du kan göra hemma när du inte har tid att ta dig till gymmet. Jag kommer göra detta imorgon då jag inte hinner ta mig till gymmet. 
 
 

Recept: Powerbars

 
Dessa bars gjorde jag häromdagen tillsammans med mina energibollar för att ha som mellanmål. Första gången jag testade dessa och de blev faktiskt väldigt goda. I bilden ovan har de ännu inte satts in i ugnen. 
 
Du behöver
• 3 msk äggvita 
• 75g dadlar 
• 6 msk havegryn
• 3 msk riven kokos
• 3 msk hasselnötsmjöl (jag använde mandelmjöl) 
• 3tsk kakao
• 3 tsk stevia sötströ 
• 1 krm vaniljpulver
 
Gör såhär:
• Sätt ugnen på 150 grader
• Blanda alla ingredienser
• Forma smeten till bars.
• In i ugnen ca 20 min.
• låt svalna
 

Sista arbetet slutfört

Då var det sista arbetet på gymnaiset äntligen slutfört! Detta innebär att jag nu inte har något kvar att göra i skolan förutom ett litet tal jag ska hålla på måndag. 
 
Så himla skönt med tanke på att nästa torsdag sätts betygen och jag har 2 veckor att förbereda allt inför studenten.
 
Jag har knappt varit i skolan sen i mars då jag kom tillbaka från KTH. Jag klarade båda kurserna på KTH vilket gjort att jag även klarade 4 ämnen på gymnasiet med högsta betyg. Jag behövde som tur inte heller göra gymnsiearbetet utan mina två projektarbeten på KTH som betygsatts av doktorer och professorer räcker för att klara det. 
 
Detta sista arbete är ett kompletteringarbete för att jag endast fick C när vi gjorde en jämförande text innan på svenskan så nu har jag gjort denna för att få ett A O.m allt går som det ska kommer jag i från trean gå ut med A i alla ämnen förutom Engelska  7 (C) och Matte 3c (D). Min svaga punkt är just matten annars ligger jag på A i nästan alla ämnen. 
 

 
 

Sista i skolan

Hej!!
 
Sitter just nu i skolan och jobbar med det sista jag har kvar innan studenten. Allt måste vara klart innan onsdag nästa vecka och har en hel att göra såsom lite kompletteringar från B till A och 2 restuppgifter som jag missade när jag läste på KTH. 
 
Sen blir det en sväng till Skärholmen och lämna tillbaka en byxa innan jag börjar röra mig till gymmet med mamma. Det blir rygg ikväll och ska få mamma ta lite bilder för en gångs skull ;) 
 
 
 Frukost häromdagen, hade gärna ätit det där just nu också !
 
En snabb dålig mobilbild ensam i klassrummet 
 

Ny design

Som ni förmodligen redan märkt så har jag ändrat designen på bloggen. Så såg det ut innan, väldigt rosa och tjejigt (inte min grej) 

Efter:Lite coolare, andra färger och mer min stil. Hoppas ni tycker om den. Något ni tycker bör förbättras? Har lite till att fixa i den innan jag är nöjd men ni får gärna komma med egna förslag.


Detta ger mig motivation, så som nya träningskläder ger motivation ger även en ny fräsch design det också!6 maj 2015

Helluuu!!
 
Skulle vaknat tidigt imorse för att promenera till gymmet men kände för att fortsätta sova så  blev en uppgång från sängen för en stund sen istället. 
 
Jag åt precis frukost som bestod av Granola med soya yoghurt och grön te i min SAUF mugg. Jag håller dessutom  på med en ny design till bloggen så den får en liten uppfräshning. 
 
Har två möten ikväll och ska dessutom laga maten till familjen så det blir inget gym idag, istället har jag redan plockat fram min yogamatta, min foam roller och ett band samt ska ner och hämta en kettlebell snart så jag kör lite hemma träning där Yoga står först på schemat. Kanske blir en Powerwalk innan jag går på mina möten  också.
 
 
 
 
 
 

138 dagar

Tillslut blev det 69 likes på bilden och det innebär att jag inte ska cheata på 138 dagar (förutom studenten då). 

Detta innebär också att set blir matlådor, inga mackor, inget vitt bröd, ingen vid pasta etc. Detta betyder också  ingen glass på sommaren 


-

Tja!

Det var över en månad sen jag skrev här sist. Så kan det blir ibland och så har det varit senaste halvåret, jag har helt enkelt inte haft tid att skriva här.

Träningen går helt okej, istället för ner har jag gått upp men som vanligt är det centimetrarna som räknas och har lyckats tappa 7,5 cm på 1 månad, imorgon är det dags för mätning igen och förhoppningsvis har jag tappat ett par fler cm.

Just nu pågår en liten challenge på min instagram. Det innebär att för varje like jag får så ska jag inte äta skräpmat och sött i 2 dagar. Just nu är jag uppe i 70 dagar så om ni vill challenge mig mer är det bara att gå in på "getfiitandhealthy" på instagram, följ gärna och gilla bilden. Måste dock nämna att jag kommer cheata på min student men det är enda dagen jag kommer att skita i challengen. 

Jag är mer aktiv där än vad jag är här men kommer försöka skriva mer här också. Dock vill jag kunna ta fler bilder och sådant men tyvärr är jag alltid ensam i gymmet och det är inte som mitt gamla gym att jag kan filma mig själv etc 

Dagen startades i alla fall med:
• 20 min morning yoga 
• 100 calories challenge (se bild nedan " wanna burn quick 100 calories?" ) 
• hip mobility workout
• några rump övningar

Länk till morning yoga: http://youtu.be/GnHTeHAZQhM

Länk till Hip mobility workout: http://youtu.be/Azk1Z51oDlwNu dags för frukost och sen en tur till Stockholm med familjen och shoppa lite kläder! 


RSS 2.0