Premiär för utemys

Hej! 
 
Precis gjort i ordning mig för att gå till skolan när jag nu för någon minut sen fick ett meddelande om att föreläsningen är inställd. Lugnt för min del så jag istället kan sitta här framför datorn och skriva några blogg inlägg och börja förbereda min lagbok inför kommande tentor.
 
I helgen var vi på Gotland där vi hade bröllop. Det var en kul och annorlunda upplevelse med att Gotlands bröllop, det tror jag det var för alla parter. Det var ett halvsvensk och halv syrianskt bröllop där vigseln var på svenska i Visby Domkyrka och sedan var större delen av festen syrianskt. I slutet bjöds det på varmkorv vilket vad jag förstått är typiskt i slutet på svenska fester. Trots att vi alla åt massa mat under kvällen så satt den där varmkorven riktigt bra! Bilder från Gotland kommer lite senare idag.
 
Igår hade vi gäster på besök och vi invigde vår uteplats med våra nya utemöbler och paviljong. Killarna stod ett bra tag därute för att då upp paviljongen men tíllslut gick det bra. Vi har inget tak över vår terass så därför köpte en paveljong så att vi kan sitta där ute med insynsskydd och utan rädsla för vädret och myggor. Riktigt mysigt blev det och vi kommer nog tillbringa många sommarkvällar där! 
 
Än är det inte klart därute utan vi ska ha upp lampor runt hela paviljongen och en värmelampa ska in där med. Dessutom ska vi köpa ett matbord och stolar att ha på andra sidan terassen. Hela terassen är 30kvm så på ena sidan som ni ser nu finns ett Loungeset och paviljongen, på andra sidan kommer då matbord och stolar finnas. På övervåningen har vi även en balkong där vi kommer sätta upp vårt lilla växthus som vi köpt från Rusta och sått flera kryddor och örter. 
 
 
Paviljongen är köpt från Plantagen
 
Bioetanol lyktorna som jag fått en del frågor om är köpta från Mio och är från märket Dorre.
 
 
 
 
 
 
Grillning av hamburgare
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0